tromaktiko: Γ. Μιχελάκης: Μακρύς ο δρόμος ως την αυτοδυναμία!

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Γ. Μιχελάκης: Μακρύς ο δρόμος ως την αυτοδυναμία!



Με ασυνήθιστο ρεαλισμό αλλά και ειλικρίνεια που δεν συμβαδίζει με τα μέχρι σήμερα δεδομένα του υπάρχοντος πολιτικού προσωπικού, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, παραδέχθηκε... ενώπιο κομματικού ακροατηρίου ότι η γαλάζια παράταξη έχει ακόμη πολύ δρόμο να καλύψει για να επιτύχει τον στόχο της αυτοδυναμίας και σημείωσε ότι αποτελεί χρέος όλων των στελεχών να δώσουν μέχρι τέλους αυτήν την μάχη.

Προσκεκλημένος σε εκδήλωση της Γραμματείας Μεταναστευτικού της ΝΔ , είπε ,απευθυνόμενος σε προέδρους τοπικών και γραμματειών της ΝΔ ότι το αντίθετο της αυτοδυναμίας είναι η ακυβερνησία και πως η ακυβερνησία είναι ότι πιο επικίνδυνο αυτήν την στιγμή για τον τόπο. Σημείωσε ακόμη πως οι συγκυβερνήσεις είναι ετοιμόρροπες και πως απαιτείται αυτοδυναμία για να υπάρξει ισχυρή διαπραγμάτευση στην Ευρώπη και εφαρμογή των μεγάλων αλλαγών στο εσωτερικό της χώρας.

Στην ομιλία του επιτέθηκε με σκληρή γλώσσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον κατηγόρησε ότι είναι στην ουσία ίδιος με τον Γ. Παπανδρέου.

Γιατί ήταν συντάκτης του πρώτου Μνημονίου, για το άδικο χαράτσι της ΔΕΗ, για το κουκούλωμα των ευθυνών Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου στο φούσκωμα του ελλείμματος του 2009 και γιατί άλλα έλεγε για την ανάγκη αυτοδυναμίας σε όλες τις προηγούμενες εκλογές και άλλα λέει σήμερα,. «Τι Παπανδρέου, τι Βενιζέλος,» επανέλαβε μια ακόμη φορά και τόνισε ότι η ΝΔ δεν είναι ίδια με το ΠΑΣΟΚ .

Στο στόχαστρο του κ. Μιχελάκη βρέθηκαν ακόμη ο Μ. Χρυσοχοϊδης τον οποίο κατηγόρησε ότι καμώνεται ότι ξύπνησε τώρα για το μεταναστευτικό πρόβλημα και ο Γ. Ραγκούσης που με τον νόμο που έφερε στην αρχή της θητείας της κυβέρνησης Παπανδρέου κατέστησε την χώρα μαγνήτη για τους λαθρομετανάστες.

briefingnews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!