tromaktiko: Κατηγορίες πρατηριούχων στην Κύπρο για αισχροκέρδεια από εταιρείες

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Κατηγορίες πρατηριούχων στην Κύπρο για αισχροκέρδεια από εταιρείες



Την αντίδραση των πρατηριούχων προκάλεσαν οι χθεσινές αποκαλύψεις της εφημερίδας «Αλήθεια», η οποία μέσα από πολύμηνη έρευνα αποκάλυψε την...
αισχροκέρδεια που υπάρχει στα καύσιμα από πλευράς εταιρειών πετρελαιοειδών και παράλληλα την ανοχή του κράτους. Η αντίδραση των πρατηριούχων είχε να κάνει με την ορθή παρατήρηση ότι οι τιμές των καυσίμων δεν καθορίζονται και από τους ίδιους.

Με την «Αλήθεια» επικοινώνησαν χθες οι διάφοροι πρατηριούχοι για να ξεκαθαρίσουν την υπόθεση με τα καύσιμα. Συγκεκριμένα ο πρατηριούχος Λ.Ε. από τη Λευκωσία, μας δήλωσε ότι οι πρατηριούχοι δυσκολεύονται ακόμη και οι ίδιοι να αντέξουν στη σημερινή εποχή, αφού το κέρδος τους από την πώληση παραμένει σταθερό, ενώ την ίδια ώρα το κόστος της επιχείρησης αυξάνεται συνέχεια. «Οι εταιρείες πετρελαιοειδών αυξάνουν την τιμή όπως θέλουν και όποτε θέλουν, βγάζουν το κέρδος, βγάζει και το κράτος από την όλη υπόθεση και στο τέλος ο κόσμος φωνάζει με τους πρατηριούχους, οι οποίοι προσπαθούν με το ελάχιστο να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!