tromaktiko: Από το Αιγάλεω ξεκινά πορεία στο λαό ο Α. Σαμαράς

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Από το Αιγάλεω ξεκινά πορεία στο λαό ο Α. Σαμαράς



Πορεία στο λαό εγκαινιάζει από το Αιγάλεω, το Σάββατο, ο Αντώνης Σαμαράς, λίγα 24ωρα πριν την επίσημη προκήρυξη... των εκλογών για τις 6 Μαΐου.

Ο σχεδιασμός των επιτελών της ΝΔ για τις περιοδείες του κ. Σαμαρά, που θεωρείται το βαρύ χαρτί της γαλάζιας παράταξης στις εκλογές, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην Αττική και μάλιστα στην Β΄ Αθήνας καθώς τα ποσοστά της ΝΔ στην περιφέρεια είναι ιδιαίτερα υψηλά και ο στόχος τώρα είναι να συσπειρωθεί το κόμμα και στο Λεκανοπέδιο.

Καθοριστικό ρόλο στην συγκεκριμένη περιοδεία θα έχει ο πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Καλογερόπουλος ο οποίος έχει αναλάβει σε συνεργασία και με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη – τομεάρχη Εσωτερικών- την ενεργοποίηση των ισχυρών δυνάμεων που διαθέτει το κόμμα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αφού ένας μεγάλος αριθμός δήμων στην Αττική έχει βαφτεί γαλάζιος από τις εκλογές του 2010.

Το οργανωτικό σχήμα, η Επιτροπή Εκλογική Αγώνα αναμένεται να περιλαμβάνει τον κ. Μεϊμαράκη και στενούς συνεργάτες του κ. Σαμαρά όπως τους κ.Λαζαρίδη, Μιχελάκη, Μπούρα και Μουρούτη αλλά και τους Γραμματείς της ΚΟ και του κόμματος, κ. Λυκουρέντζο και Τασούλα και θα ανακοινωθεί άμεσα σε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!