tromaktiko: Δικαιώνονται οι προσπάθειες για το Κέντρο Υγείας Καλλικράτειας!

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Δικαιώνονται οι προσπάθειες για το Κέντρο Υγείας Καλλικράτειας!



Κανείς δεν θα ξεχάσει τον αγώνα που έγινε για να ανοίξει το κέντρο υγείας στην Καλλικράτεια! Σήμερα, δίνουμε στην δημοσιότητα... πληροφορίες που αφορούν το Κέντρο Υγείας!

Ακούγεται σαν ψέμα αλλά από σήμερα 1/4/2012 το Κέντρο Υγείας λειτουργεί σε 24ωρη βάση! Δεν ειναι πρωταπριλιάτικο αστείο!

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία το Κέντρο υγείας εξυπηρετεί περισσότερους απο 2.500 πολίτες κάθε μήνα ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΕ 8ΩΡΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

Σκεφτείτε απλά τι θα γίνει τώρα που θα λειτουργεί 24 ώρες και 7 ημέρες!!!

Η εξυπηρέτηση του προσωπικού χαρακτιρίζεται ως ΑΡΙΣΤΗ!

24ώρες το 24ωρο πλέον θα μπορεί ο κάθε πολίτης να εξεταστεί και να λαμβάνει φροντίδα σε ένα κτήριο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το οτι κόσμος απο όλη την περιφέρεια αλλά και απο την Θεσσαλονίκη, επισκέπτονται το Κέντρο υγείας στην Καλλικράτεια για να εξεταστεί!

Κι ας μην ξεχάσουμε τις φθηνές δικαιολογίες που όλοι πιπιλούσαν! "Δεν μπορεί να συντηρηθεί", "Δεν φθάνουν οι γιατροί και το προσωπικό"!!! ΦΘΑΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ! Τα αποτελέσματα στα ταμεία και όχι μονο μιλούν απο μόνα τους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκεύη 6/4/2012 θα πραγματοποιηθούν και τα επίσημα εγκαίνια (στις 12:30) του Κέντρου Υγείας! Πρέπει όλοι με την παρουσία μας να δείξουμε έμπρακτα τις ευχαριστίες μας στους ανθρώπους που φροντίζουν για την υγεία μας!


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ: Παθολόγοι γενικής Ιατρικής σε 24ωρη βάση
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ: Παιδίατρος (8ωρο), αιματολογικές εξετάσεις (8ωρο) και ΤΕΣΤ ΠΑΠ!
ΔΕΥΤΕΡΑ σε 8ωρη βάση: Δερματολόγο, χειρούργο
ΤΡΙΤΗ σε 8ωρη βάση: Οφθαλμίατρο και Ορθοπεδικό (και ουρολόγο κάθε δέυτερη Τρίτη)
ΤΕΤΑΡΤΗ σε 8ωρη βάση: -
ΠΕΜΠΤΗ σε 8ωρη βάση: Ακτινολόγο & γιατρό για υπέρηχους (κάθε είδους)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ σε 8ωρη βάση: Καρδιολόγο

Μετά το Πάσχα θα υπάρχει και οδοντρίατρος 2 φορές την εβδομάδα.
propontida.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!