tromaktiko: Αυξημένα μέτρα της τροχαίας για την έξοδο του Πάσχα

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Αυξημένα μέτρα της τροχαίας για την έξοδο του Πάσχα



Επιπρόσθετα μέτρα πρόληψης των τροχαίων δυστυχημάτων από την Μ.Πέμπτη μέχρι και την Δευτέρα του Πάσχα λαμβάνει η Αστυνομία, με αφορμή...
την αυξημένη κίνηση στις κύριες οδικές αρτηρίες των πόλεων, στους αυτοκινητόδρομους καθώς και στην ύπαιθρο.

Συνεργεία της Τροχαίας θα διενεργούν ειδικούς και γενικούς ελέγχους (ιδιαίτερα για τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων, όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αντικανονικό προσπέρασμα, καθώς και παραβάσεων που ευθύνονται για την πρόκληση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων, όπως η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση).

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται πάντοτε με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Φθιώτιδας μεγάλη προσοχή χρειάζεται στο επαρχιακό δίκτυο όπου παρατηρούνται περισσότερα τροχαία ατυχήματα ενώ ο κ.Νίκος Δουβλέκας εφιστά την προσοχή και των δικυκλιστών για την χρήση κράνους μετά και τα σοβαρά δυστυχήματα στην περιοχή της Λαμίας.

Κατά την εορταστική περίοδο, θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου.


lamiastar.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!