tromaktiko: Γ. Καρατζαφέρης: Βορίδης - Γεωργιάδης πρόδωσαν τις αρχές και τις αξίες μας

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Γ. Καρατζαφέρης: Βορίδης - Γεωργιάδης πρόδωσαν τις αρχές και τις αξίες μας



Την εκτίμηση ότι «οι εκλογές γίνονται για το καπρίτσιο του Σαμαρά» εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Όπως είπε: «Εγώ θα έλεγα να γίνουν άλλη ημερομηνία. Να μην πάει ο κόσος να ψηφίσει με θυμό. Η επόμενη μέρα θα είναι χειρότερη»...
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ επεσήμανε ότι παρόλα αυτά που λέει ο αρχηγός της ΝΔ θα κυβερνήσει τελικά μαζί με το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές. 
Σε ερώτημα για τα χαμηλά δημοσκοπικά ποσοστά του ΛΑΟΣ σημείωσε ότι: «Σαφώς θα μπούμε στη Βουλή» και πρόσθεσε: «Δε θέλω ψήφους θυμού. Εγώ δεν είμαι κόμμα διαμαρτυρίας, Είμαι εξουσίας. Έχω πρόγραμμα. Ξέρω πως δεν είμαι η πρώτη επιλογή των Αμερικών και των τροικανών. Θα έχω μια πίεση όμως τίποτα δε μου χάρισε ποτέ κανείς».
Ο κ. Καρατζαφέρης επιτέθηκε στον Α. Σαμαρά όσο και στον Γ. Παπανδρέου τονίζοντας ότι απέτυχε λόγω ανεπάρκειας. 
Αναφερόμενος στον Μάκη Βορίδη και τον Άδωνι Γεωργιάδη υπογράμμισε: «Δεν ήταν απαραίτητο να αντέξουν όλοι την πατριωτική γραμμή. Τους πήρα από την αφάνεια. Ξέρατε τίποτα για τον Βορίδη; Τον πήρα τον καθάρισα, όπως και τον Γεωργιάδη. Δεν άντεξαν όμως. Πρόδωσαν τις αρχές μας. Δεν πρόδωσαν εμένα».
Απαντώντας σε ερώτημα για την άκρα δεξιά σημείωσε ότι δεν κόβει ποσοστά από τον ίδιο, αλλά από τη Δημοκρατία.
Μιλώντας για την πρόταση του περί οπλοχρησίας είπε ότι «αν μπει το βράδυ ο μετανάστης να σου βιάσει τη γυναίκα και το κορίτσι θα τον πυροβολήσεις». Μάλιστα αναφέρθηκε σε περιστατικό που έγινε προχθές, όταν άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του γιου του. «Είναι ανατριχιαστικό να μπαίνεις μέσα στο σπίτι και να βλέπεις αυτή την κατάσταση» είπε. Για τους μετανάστες είπε ότι η μόνη λύση είναι να φύγουν από τη χώρα και όχι τα κέντρα υποδοχής.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!