tromaktiko: Τα «όπλα» του ΠΑΣΟΚ κατά του Σαμαρά

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Τα «όπλα» του ΠΑΣΟΚ κατά του Σαμαρά



Οι αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις, που κραδαίνει ο Αντώνης Σαμαράς και η επιμονή του σε επαναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου θα γίνουν «η σημαία»... του ΠΑΣΟΚ στην κριτική του απέναντι στη ΝΔ.

Παράλληλα οι προσωπικές επιθέσεις κατά του Αντώνη Σαμαρά, ως απάντηση στις προσωπικές επιθέσεις που δέχεται ο Βαγγέλης Βενιζέλος, θα ενταθούν.

Η απόφαση της Ιπποκράτους είναι, πως τα πυρά θα είναι στοχευμένα και σε κάθε ευκαιρία θα υπενθυμίζουν, όπως έκανε σήμερα η Φώφη Γεννηματά, τα όσα υποστήριξε στην πρόσφατη συνέντευξη του ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Αντί για μία εθνικά υπεύθυνη στάση, επιλέγει την ανεύθυνη απειλή των αλλεπάλληλων εκλογικών αναμετρήσεων» τόνισε η εκπρόσωπος τύπου. «Το 80% των πολιτών είναι αντίθετο με ένα τέτοιο ενδεχόμενο», επεσήμανε συνεργάτης του Βαγγέλη Βενιζέλου, γεγονός που δεν θα αφήσουν ανεκμετάλλευτο.

«Η ΝΔ χρειάζεται επαναδιαπραγμάτευση με τον εαυτό της» δήλωσε επίσης η κ. Γεννηματά επιχειρώντας να γυρίσει μπούμερανγκ ένα από τα βασικά κομμάτια της προεκλογικής και όχι μόνο ρητορείας της ΝΔ.

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος, ο οποίος έχει συνεχείς επαφές και συσκέψεις, δίνει όπως έλεγαν οι συνεργάτες του, ιδιαίτερη σημασία στην αποψινή εκδήλωση με ανθρώπους της επιστήμης και του πολιτισμού. Μια εκδήλωση που είχε κάνει και το 2007 στην τότε εσωκομματική προεκλογική περίοδο.
briefingnews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!