tromaktiko: Υπογράφεται την Τρίτη το ιδιωτικό συμφωνητικό ανάμεσα σε Δ.Κηφισιάς και ΧΑΝ

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Υπογράφεται την Τρίτη το ιδιωτικό συμφωνητικό ανάμεσα σε Δ.Κηφισιάς και ΧΑΝ



Μια υπόθεση η οποία πέρασε απο σαράντα κύματα και που σίγουρα θα αποτελεί έργο πνοής για πολλές οικογένειες - δημότες του Δήμου Κηφισιάς, φαίνεται...ότι την Τρίτη 3/4 θα έχει αίσιο τέλος.

Ο λόγος γίνεται για την παραχώρηση του παλαιού Βρεφονηπιακού σταθμού της ΧΑΝ, που βρίσκεται εντός του οικοπέδου, στην αρχή της οδού Τατοίου (έναντι του σταθμού του ηλεκτρικού στην Κηφισιά) και που η έκταση του ανέρχεται στα 2748 τ.μ.

Η τεράστια αυτή έκταση κάποτε έσφιζε απο ζωή και κάθε μέρα εκατοντάδες παιδιά πλυμμήριζαν το εν λόγω οικόπεδο, παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα (πινγκ-πονγκ, τεννις, ποδόσφαιρο, μπασκετ κ.α)

Εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες όμως, ο χώρος της γνωστής σε όλους μας ΧΑΝ ρημάζει, παραδομένη στη μοίρα της και στο πέρασμα των χρόνων...

Έτσι λοιπόν ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Νίκος Γ. Χιωτάκης την Τρίτη 3/4/2012 στις 12 :00 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης) αναμένεται να υπογράψει το Ιδιωτικό Συμφωνητικό ανάμεσα στο Δήμο και την ΧΑΝ (Χριστιανική Αδελφότητα Νέων) προκειμένου το όνειρο των ανθρώπων του Δήμου αλλά και δεκάδων οικογενειών της περιοχής να πάρει σάρκα και οστά.

Το ακίνητο αφού επισκευαστεί θα λειτουργήσει ως βρεφονηπιακός και παιδικός σταθμός για τα παιδιά των κατοίκων του Δήμου Κηφισιάς.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!