tromaktiko: Ηλιάδης: Επιδίωξή μας ένας σύγχρονος και ευέλικτος στρατός

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Ηλιάδης: Επιδίωξή μας ένας σύγχρονος και ευέλικτος στρατός



Επιδίωξη μας είναι η Εθνική Φρουρά να καταστεί ένας σύγχρονος και ευέλικτος στρατός ευρωπαϊκών προδιαγραφών ικανός να υπερασπιστεί την ελευθερία της πατρίδας και την αξιοπρέπεια του λαού μας ως...
αξιόμαχη και αξιόπιστη αμυντική και αποτρεπτική δύναμη, ανέφερε ο Υπουργός Αμυνας Δημήτρης Ηλιάδης στην Τελετή Απονομής των Πτυχίων Διακριτικών Σημάτων στους Αξιωματικούς και Οπλίτες Απόφοιτους του 72ου Σχολείου Υποβρύχιων Καταστροφέων στη ναυτική Βάση «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ». «Σ' αυτόν τον αγώνα εσείς των ειδικών και επίλεκτων δυνάμεων έχετε σημαντικό ρόλο να διαδραματίσετε», ανέφερε ο Υπουργός προς τους αποφοίτους.

Πρόσθεσε ότι σ' αυτήν την προσπάθεια η Ελλάδα, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, παραμένει πάντοτε ο μόνιμος, σταθερός και ανιδιοτελής συμπαραστάτης της ανεξαρτησίας, της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας. «Σήμερα παραλαμβάνετε τα πτυχία και τα διακριτικά σήματα ως απόφοιτοι του 72ου Σχολείου Υποβρύχιων Καταστροφέων, τα οποία με την αξία σας έχετε κατακτήσει. Μαζί με τα διακριτικά έχετε κατακτήσει και την εμπιστοσύνη μας και είμαι σίγουρος ότι θα φανείτε αντάξιοι. Είμαστε βέβαιοι ότι θα τιμήσετε την αποστολή σας επιδεικνύοντας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων σας ανώτερο ήθος, υποδειγματική πειθαρχία, ευσυνειδησία, ζήλο και υπευθυνότητα», ανέφερε ο Υπουργός απευθυνόμενος προς τους υποβρύχιους καταστροφείς. Είπε, τέλος, ότι το Υπουργείο Αμυνας και η Ηγεσία της Εθνικής Φρουράς θα είναι πάντα κοντά και μαζί τούς, ανασυντάσσοντας δυνάμεις και προχωρώντας μπροστά με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!