tromaktiko: Γεύματα Αγάπης από το δήμο Νεάπολης-Συκεών

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Γεύματα Αγάπης από το δήμο Νεάπολης-Συκεών



Την ευκαιρία να χαρούν στιγμές ανθρώπινης ζεστασιάς και φιλικότητας πρόσφερε στον απόηχο των εορτών του Πάσχα, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής σε περισσότερους από... 500 μοναχικούς συνανθρώπους μας, σε άπορες οικογένειες και χαμηλοσυνταξιούχους ηλικιωμένους.

Πρόκειται για τα καθιερωμένα γεύματα αγάπης που διοργανώνει ο δήμος με αφορμή τις μεγάλες εορτές των Χριστουγέννων και Πάσχα, θέλοντας να στείλει το μήνυμα της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης και της στήριξης στα δοκιμαζόμενα μέλη της κοινωνίας μας. Χθες γεύμα αγάπης παρατέθηκε στη Δ.Ε. Συκεών για τους δημότες των Συκεών και του Αγ.Παύλου, ενώ παρόμοιο διοργανώθηκε σήμερα στη Δ.Ε. Νεάπολης για τους κατοίκους της Νεάπολης και των Πεύκων, φιλοξενώντας συνολικά 565 συνδημότες μας, ενώ τις παραμονές του Πάσχα πρόσφερε δωροεπιταγές σε 780 άπορες οικογένειες και χαμηλοσυνταξιούχους με βάση την κοινωνική τους κατάσταση.

«Ο δήμος μας αποδεικνύει έμπρακτα, μέσα από τη λειτουργία κοινωνικοπρονοιακών δομών, την ανάπτυξη πολλών δράσεων και την υλοποίηση παρεμβάσεων, ότι βρίσκεται σταθερά δίπλα στον δοκιμαζόμενο συνδημότη μας, τον ηλικιωμένο, τον μοναχικό συνάνθρωπό μας και τις άπορες οικογένειες. Η κίνηση αυτή γνωρίζουμε ότι δεν συνιστά οριστική λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κάθε οικογένεια και ο κάθε συνάνθρωπός μας μεμονωμένα, αλλά αποτελεί μια συμβολική κίνηση που σηματοδοτεί το ενδιαφέρον μας για τις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας», τόνισε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Απατσίδης, μεταφέροντας χαιρετισμό και ευχές του δημάρχου Σίμου Δανιηλίδη ο οποίος απουσίαζε στην Αθήνα για ανειλημμένες υποχρεώσεις. Παρουσία αντιδημάρχων, προέδρων Τοπικών Συμβουλίων και στελεχών της κοινωνικής υπηρεσίας, ο κ.Απατσίδης αντάλλαξε ευχές και τσούγγρισε πασχαλινά αυγά με τους παραβρισκόμενους, προσκαλώντας τους «να μη διστάζουν να επισκέπτονται τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου και τον Συμβουλευτικό Σταθμό για οποιοδήποτε θέμα τούς απασχολεί».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!