tromaktiko: «Τσεκούρι στις τιμές» στο Ελληνικό - Αργυρούπολη

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

«Τσεκούρι στις τιμές» στο Ελληνικό - Αργυρούπολη



Με διάθεση λαδιού, οσπρίων και ρυζιού συνεχίστηκε η πρωτοβουλία του ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ για «τσεκούρι στις τιμές».
Μετά την διάθεση 60 τόνων φθηνής ποιοτικής πατάτας Νευροκοπίου, ένας νέος κρίκος προστέθηκε στην αλυσίδα της προσπάθειας για «τσεκούρι στις τιμές» που απλώνει η δημοτική παράταξη «ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» , μέσω του Εθελοντικού Καταναλωτικού Κινήματος Ελληνικού – Αργυρούπολης - Ε.Κ.Κ.Ε.Α..

Το Σάββατο, 30-3-2012, το πρωί έγινε στο παρκινγκ του π. ανατολικού αεροδρομίου του Ελληνικού η διάθεση από παραγωγούς απευθείας στους κατοίκους Ελληνικού – Αργυρούπολης και γύρω περιοχών λαδιού, ρυζιού και φασολιών σε πολύ χαμηλές τιμές.

Διατέθηκαν σε 600 οικογένειες συνολικά 8 τόνοι συσκευασμένου Π.Ο.Π. εξαιρετικά παρθένου λαδιού Πελοποννήσου , 3 τόνοι φασολιών Πρεσπών και 11 τόνοι δύο ποικιλιών ρυζιού Σερρών.

Η διαδικασία άρχισε στις 8:00 το πρωί και ολοκληρώθηκε οργανωμένα και με απόλυτη τάξη στις 2 μ.μ.

Ο επικεφαλής του ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ και της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος ευχαρίστησε τους παραγωγούς για τη συνεργασία τους και δήλωσε σχετικά:

«Επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά ότι οι προσπάθειες αυτές γίνονται για την πάταξη της αισχροκέρδειας των μεσαζόντων. Προσπαθούμε με το ΕΚΚΕΑ και τα πενιχρά μέσα μας να συμβάλουμε όσο πιο αποτελεσματικά μπορούμε στο καταναλωτικό κίνημα για «τσεκούρι στις τιμές». Αν η προσπάθεια αυτή πετύχει, θα έχουμε κερδίσει μια μεγάλη νίκη προς όφελος των συμπολιτών μας και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα. Είναι απαράδεκτο να πέφτουν τα μεροκάματα και οι μισθοί, να μειώνονται οι συντάξεις και να μην πέφτουν οι τιμές στα προϊόντα. Αυτή η πρωτοβουλία μας – που δεν είναι συγκυριακή όπως βιάστηκαν να μας κατηγορήσουν κάποιοι - στέλνουν προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα: «ρίξτε τις τιμές»! Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας που στηρίζουν την προσπάθειά μας αυτή και με τη βοήθειά τους θα συνεχίσουμε και θα επιτύχουμε»
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!