tromaktiko: Έλεος με την ''τεράστια επιτυχία'' του Εσωτερικών Υποθέσεων! Σπιλώνουν έναν οικογενειάρχη αστυνομικό με επιτυχίες

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Έλεος με την ''τεράστια επιτυχία'' του Εσωτερικών Υποθέσεων! Σπιλώνουν έναν οικογενειάρχη αστυνομικό με επιτυχίες



Ελεύθερος και χωρίς περιοριστικούς όρους με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή ο 38χρονος Αστυνομικός της Σάμου.
Τι να προσθέσει κανείς μετά τη ανακοίνωση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας;

Από την αρχή γράψαμε ότι κάτι δεν μας κάθεται καλά.

Αν πράγματι όλα έγιναν η δεν έγιναν για 350 ευρώ έχουμε χάσει το μέτρο.

Πληρώσαμε 4 αστυνομικούς υπαλλήλους να έρθουν από την Αθήνα στη Σάμο για μια καταγγελία που αφορούσε ένα συνάδελφο τους και αντί να ρωτήσουν, το πως και το γιατί τον τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί.

Και όλα αυτά για 350 ευρώ που χρωστούσε ένας Αλβανός ως υπόλοιπο και έναντι μιας αγοραπωλησίας ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου που είχε παραβλέψει η πρώην ιδιοκτήτρια να δηλώσει την αλλαγή κινητήρα με τον αριθμό πλαισίου!!!

Το ότι ο Ανθυπαστυνόμος είναι οικογενειάρχης, ηθικό στοιχείο, το ότι στο Τμήμα που υπηρετεί έχει πολλές επιτυχίες με άλλους συναδέλφους του, το ότι μαζί με τους συναδέλφους του παίζει την ζωή του κορώνα γράμματα καθημερινά για να κοιμόμαστε ήσυχα όλοι εμείς, φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρει κανένα.

Ντροπή μας!

Υ.Γ. Αλήθεια για άλλη μια φορά η Αστυνομική Διεύθυνση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου γιατί δεν εξέδωσε Δελτίο Τύπου για το γεγονός της σύλληψης του μέλους της αστυνομικού;

Για άλλη μια φορά εκτεθειμένο το Γραφείο Τύπου της Διεύθυνσης που προκαλεί απορίες στον δημοσιογραφικό κόσμο της Σάμου με την στάση του!

Μάλιστα χαρακτηριστικά χθες σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό 2000 fm 99,8 ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Χάρης Ζαβουδάκης ζήτησε ακόμη και την παραίτηση του Υπευθύνου του Γραφείου Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης κ. Βερβέρη γι' αυτή του τη συμπεριφορά!

samiakignomi.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!