tromaktiko: Το κράτος αρνείται να διακόψει το επίδομα που λάμβανε η θανούσα σύζυγός του

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Το κράτος αρνείται να διακόψει το επίδομα που λάμβανε η θανούσα σύζυγός του



Οικογενειακό επίδομα από το ΙΚΑ εδώ και τρείς μήνες παρά το γεγονός ότι έχει φύγει από τη ζωή εξακολουθεί να λαμβάνει μια πρώην δικαιούχος...
με το σύζυγό της να επισκέπτεται κάθε τρείς και λίγο τις τοπικές υπηρεσίες του ασφαλιστικού φορέα με την ληξιαρχική πράξη θανάτου ανά χείρας ζητώντας το «σπάνιο», όπως αποδείχθηκε και από την απογραφή των προνομιακών επιδομάτων, την διακοπή του εν λόγω επιδόματος.

Ο κ. Γιώργος Δερμιτζόγλου έχασε τη σύζυγό του στο τέλος του 2011 και θέλοντας να είναι νομοταγής προσκόμισε στη συνέχεια στο ΙΚΑ όλα τα απαιτούμενα έγγραφα μαζί και την ληξιαρχική πράξη θανάτου ζητώντας τη διακοπή του επιδόματος, κάτι που μέχρι σήμερα δεν έγινε αντίθετα καταβάλλεται κανονικά. Ακόμη και σήμερα για μια ακόμη φορά ο κ. Δερμιτζόγλου επισκέφθηκε την προϊσταμένη χωρίς να λάβει συγκεκριμένη απάντηση το ερώτημα που προκύπτει όμως για τον ίδιο είναι αν όταν του ζητήσουν να επιστρέψει τα χρήματα θα τα έχει, ενώ φοβάται όπως δήλωσε μεταξύ σοβαρού και αστείου μήπως πεθάνει και ο ίδιος και «κληρονομήσει» το χρέος στους απογόνους του.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!