tromaktiko: Κ. Βελόπουλος: Με υλικά κατεδαφίσεως δεν φτιάχνεις κάτι καινούργιο

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Κ. Βελόπουλος: Με υλικά κατεδαφίσεως δεν φτιάχνεις κάτι καινούργιο



από το Γραφείο Τύπου
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών που καλούν τον λαό να υπερψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ γιατί αλλιώς θα μπει η χώρα σε περιπέτεια... ο Βουλευτής Β Θεσσαλονίκης ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος δήλωσε:

Με υλικά κατεδαφίσεως δεν φτιάχνεις κάτι καινούργιο

Αυτοί που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή προκαλούν και κοροϊδεύουν τους Έλληνες. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με ψευτοδιλήμματα θέλουν να οδηγήσουν τους Έλληνες στην καταστροφή. Υπάρχει μεγαλύτερη περιπέτεια από αυτή που ζουν σήμερα οι Έλληνες; Με το αύριο αβέβαιο και το σήμερα εφιαλτικό;

Αυτοί που γέμισαν την Ελλάδα λαθρομετανάστες και φόβο, οι ίδιοι που έκαναν έκαναν τις οικογένειες να μετρούν κάθε μέρα νέους ανέργους στο τραπέζι τους, αυτοί που παρέδωσαν την οικονομία στην ύφεση υπόσχονται τώρα καλύτερες μέρες. Ας το καταλάβουν πως τα ψέματα τέλειωσαν.

Με υλικά κατεδαφίσεως δεν φτιάχνεις κάτι καινούργιο. Τι έκαναν τόσα χρόνια; πώς αξιοποίησαν τις δυνατότητες της χώρας; Υπάρχει κανείς που να τους πιστεύει ακόμα; Η δική μας διαφορά είναι στο λόγο μας. Γιατί και λέμε την αλήθεια και κρατάμε τον λόγο μας. Εγώ παραμένω πιστός στα όσα λέω τόσα χρόνια. Πιστεύω στον κοιμισμένο γίγαντα που λέγεται Έλληνας. Που θα γκρεμίσει το παλιό για να χτίσει το καινούργιο. Γιατί υπάρχει ελπίδα, και θα την χτίσουμε όλοι μαζί βάζοντας πρώτα την Ελλάδα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!