tromaktiko: Δεν μπορεί, τους κάνει πλάκα...

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Δεν μπορεί, τους κάνει πλάκα...



Άλλο πάλι και τούτο. Τον Κοτσόλη, λέει, σχεδιάζει να βάλει ο Ζεσουάλδο στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό, συνεχίζοντας το ροτέισον στους τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού!


Πλάκα κάνει ο Πορτογάλος στους ...αμέτοχους και σε όσους πρώην διοικητικούς παράγοντες προσπαθούν να είναι το τελευταίο διάστημα κοντά στην ομάδα. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό δεν έχουν ούτε χαρτοπετσέτα να σκουπίσουν τα δάκρυα και βλέπουν τον Καπίνο και τον Καρνέζη ως καλές περιπτώσεις για να μπει κανένα ευρώπουλο στα ταμεία το καλοκαίρι, εφόσον πάνε και οι δύο στο Euro και έρθει καμιά σοβαρή πρόταση για κάποιον από τους δύο από το εξωτερικό, ο Φερέιρα θέλει να βάλει τον Κοτσόλη!

Δηλαδή, αν δεν του προγραμματίζει αποχαιρετιστήριο παιχνίδι και απονομή πλακέτας για τις υπηρεσίες του, ποιος ο λόγος να το κάνει;

Αυτό που έφτασε στα αυτιά του σκύλου, πάντως, είναι πως όσοι έχουν πρόσβαση στον Ζεσουάλδο, ήδη του έχουν μεταφέρει μήνυμα για Καρνέζη ή Καπίνο. Ροτέισον με αυτούς τους δύο για αν εξασφαλίσουν θέση στο ρόστερ της Εθνικής λέει η λογική και αυτό θέλουν αυτή την περίοδο στον Παναθηναϊκό, μπας και πουλήσουν κανέναν τον καλοκαίρι.

Όσο για τον Κοτσόλη, μπορεί να περιμένει για του χρόνου. Νέος είναι, έχει όλα τα χρόνια μπροστά του...

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!