tromaktiko: Η συνέντευξη Καρατζαφέρη στο Ζάππειο: "Έχουν συμφωνήσει σε μισθούς Βουλγαρίας για τον Ιούνιο!" [VIDEO]

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Η συνέντευξη Καρατζαφέρη στο Ζάππειο: "Έχουν συμφωνήσει σε μισθούς Βουλγαρίας για τον Ιούνιο!" [VIDEO]



Συνέντευξη στο Ζάππειο έδωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος ξεκίνησε με επίθεση προς τον Αντώνη Σαμαρά.
Ο κ. Καρατζαφέρης κατηγόρησε Βενιζέλο και Σαμαρά για πολιτική απάτη...
και αναρωτήθηκε «πώς θα πράξουν αυτά που λένε» τονίζοντας ότι τον Ιούνιο θα μειωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις σε επίπεδα Βουλγαρίας και Ρουμανίας.

«Κοροϊδεύουν τον κόσμο, γι' αυτό βιάζονται για εκλογές. Τι θα έβλαπτε να γίνουν οι εκλογές μερικές μέρες πίσω; Είναι μόνο το γινάτι και τα καπρίτσια του ενός και του άλλου. Η Ελλάδα όμως δεν είναι ιδιοκτησία τους».

- «Ο Παπανδρέου ήξερε ότι λεφτά δεν υπάρχουν. Είπε ψέματα και πήρε την ψήφο του κόσμου. Το ίδιο κάνουν Σαμαράς και Παπανδρέου. Δε βγαίνει η συνταγή του μνημονίου».

- «Πότε χρησιμοποιήθηκε ξανά αυτή η συνταγή; Ποτέ. Μαθαίνουν κούρεμα επάν μας».

- «Δεν έχουμε προοπτική με κανέναν που έδεσε πισθάγκωνα τη χώρα».

- «Να συνενοηθεί ο νότος και να πάει στο βορρά που μας κατασπάραξε, να επιβληθεί».

- «Θα υπάρξει επάρκεια συμμάχων σε μια αναθεώρηση πολιτικής. Η Γερμανία λειτουργεί σαν το τέταρτο Ράιχ και εμείς έτσι το αντιμετωπίζουμε. Αντιθέτως κάποιοι άλλοι θέλουν να μας φέρουν και το τρίτο. Αλλη ήταν η Ευρώπη των ονείρων μας».

- «Οι Γερμανοί έκαναν business με την Ελλάδα, επομένως η λύση δεν είναι μέσα από το μνημόνιο. Εχουν βγάλει πολλά δισ. από την Ελλάδα. Και δεν καταλαβαίνω τα μαθηματικά που μας σβήνουν 103 δισ. και μας φορτώνουν 130 δισ. ευρώ. Πόσα από αυτά πηγαίνουν στον πολίτη;».

- «Ποιος Ελληνας θα φέρει τα λεφτά του στην Ελλάδα, από τη στιγμή που του έφαγαν τα λεφτά;».

- «Μου είπε ο Παπανδρέου ότι συμφώνησε με τον Σαμαρά για πρωθυπουργία Πετσάλνικου. Καλά ο Παπανδρέου. Συμφώνησε ο Σαμαράς για το Νο2 του ΠΑΣΟΚ να γίνει πρωθυπουργός;».

- Koυμάντο κάνουν ο Τόμσεν και ο Ράιχενμπαχ. Ποιος τους ψήφισε αυτούς; Είναι υπόλογοι στην ιστορία για την απώλεια εθνικής κυριαρχίας και την εμμονή τους στο αγλικό δίκαιο».

- «Εγώ δεν φοβάμαι τον Αμερικάνο».

- «Το βράδυ των εκλογών δεν θα χρειαστούμε τσαμπουκά και θυμό, θέλουμε μυαλό. Φταίνε όλοι όσοι κυβέρνησαν και μας έκαναν χειρότερους από το Μπαγκλαντές».

- «Φταίνε τα δύο κόμματα που κυβέρνησαν και ακόμη δεν έχουν ζητήσει συγνώμη από το λαό».









     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!