tromaktiko: «Ο Δήμαρχος Πύλης θέλει να “βουλιάξει” το Ροπωτό!» [video]

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

«Ο Δήμαρχος Πύλης θέλει να “βουλιάξει” το Ροπωτό!» [video]



Με σφοδρότητα επιτίθενται εναντίον του κ. Κ. Κουφογάζου κάτοικοι του Ροπωτού ύστερα από τις νέες καθιζήσεις που έχουν δημιουργήσει κλίμα πανικού στο χωριό.
«Ο ίδιος ο Δήμαρχος θέλει να “βουλιάξει” το χωριό! Δεν ενδιαφέρεται καθόλου. Δεν έχουμε καμιά...

ενημέρωση. Έκανε… σαμποτάζ. Μας άφησε στην τύχη μας μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Μόνο για την ψήφο μας νοιάζονταν… Αρνείται να παραλάβει την μελέτη του Ι.Γ.Μ.Ε. (Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών). Χρονοτριβεί… Οι ευθύνες είναι καθαρά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα στον Δήμαρχο!», είναι μερικά απ’ όσα δήλωσαν, χθες το μεσημέρι, αποκλειστικά στην κάμερα του trikalaola.gr. Προειδοποιούν με δυναμικές αντιδράσεις χωρίς να αποκλείουν ακόμη και κατάληψη του Δημαρχείου, καθώς, όπως λένε, η υπομονή τους έχει εξαντληθεί. Την ίδια ώρα, η αντιπολίτευση ετοιμάζεται να καταθέσει αίτημα έκτακτης σύγκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου «για να δοθούν εξηγήσεις».

Σύμφωνα με τους κατοίκους, «τις τελευταίες 20 ημέρες έχει ενεργοποιηθεί το ίδιο ρήγμα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Μια μέρα πριν, στις 3 τα ξημερώματα, σείστηκε το χωριό. Ακούστηκε μια δυνατή βουή και κανείς δεν ξανακοιμήθηκε. Τα σπίτια και οι δρόμοι έχουν υποστεί καινούργιες ρωγμές, ενώ οι παλιές μεγάλωσαν. Κάνουμε “σκοπιές” τις μεταμεσονύκτιες ώρες για να μην πέσουν τα σπίτια και μας πλακώσουν!...».

Παρακολουθείστε στο σχετικό βίντεο τι μας δήλωσαν ο πατήρ Γεώργιος Ρίνης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πύλης κ. Απόστολος Παντέρας, ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ροπωτού κ. Δημήτριος Κωτούλας, ο νυν και ο πρώην πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Ευάγγελος Καραδήμας και Γιώργος Ρουμπιές, ο κ. Αργύρης Τσιούλος και άλλοι κάτοικοι του χωριού.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!