tromaktiko: Α. Μανωλοπούλου: "Μη παραχώρηση γηπέδου Ροϊτίκων για διεξαγωγή Wheelchair in Action"

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Α. Μανωλοπούλου: "Μη παραχώρηση γηπέδου Ροϊτίκων για διεξαγωγή Wheelchair in Action"



από το Γραφείο Τύπου
Ερώτηση προς τον Δήμαρχο Πατρέων υπέβαλε η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αναστασία Μανωλοπούλου για την μη παραχώρηση του...
γηπέδου Ροϊτίκων για την διεξαγωγή Wheelchair in Action που είχε σαν αποτέλεσμα την ακύρωση των τριήμερων εκδηλώσεων.

Στην ερώτησή της αναφέρει συγκεκριμένα:

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από τον τύπο ότι ακυρώθηκε το Wheelchair in Action Laser Tag που επρόκειτο να διοργανωθεί στο κλειστό γήπεδο Ροϊτίκων.

Η δεύτερη σε σειρά διοργάνωση τριήμερων αγώνων για άτομα που βρίσκονται καθηλωμένα σε αμαξίδιο, δεν πραγματοποιήθηκε λόγω κάποιον τυπικών – γραφειοκρατικών κολλημάτων που προέβαλε το Τμήμα Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Πατρέων, όπως ενημερώθηκαν οι διοργανωτές.

Για άλλη μια φορά τα άτομα με ειδικές ανάγκες, βρίσκονται αντιμέτωπα με την αναλγησία και την δυσκαμψία των υπηρεσιακών μηχανών και την έλλειψη πολιτικής βούλησης για ανακούφιση, αν όχι λύση αιτημάτων, αυτονόητων παροχών και ομολογημένων δικαιωμάτων.

Ερωτάσθαι λοιπόν:

 Ποια ήταν τα τόσο “απαραβίαστα εμπόδια” που ακύρωσαν αυτό το τριήμερο και την ίδια στιγμή ακύρωσαν το δικαίωμα σε αυτούς τους ανθρώπους να αναπτύξουν δράσεις που θα πρόσφεραν άθληση, κοινωνική συμμετοχή, παραγωγικότητα και ψυχαγωγία;
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!