tromaktiko: Χρήστος Μυστρίδης: Μήνυμα για τα 25 χρόνια της Παγκύπριας Ένωσης Δρομέων Κύπρου

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Χρήστος Μυστρίδης: Μήνυμα για τα 25 χρόνια της Παγκύπριας Ένωσης Δρομέων Κύπρου



Αγαπητοί μας φίλοι,
Το 1987 έφυγε ένας μεγάλος αθλητής για την Κύπρο και τον Ελληνισμό γενικότερα. Οι διακρίσεις του σε μαραθωνίους πολλές και σημαντικές. Ο θάνατος του όμως απότελεσε την απαρχή ενος δυναμικού σωματείου, της Παγκύπριας Ένωσης Δρομέων Κύπρου »Περικλής Δημητρίου».

Το έργο του σωματείου χάνεται στην κυριολεξία στο βάθος του χρόνου και σήμερα έιναι έτοιμο να μεταπηδήσει σε δεύτερη γενιά, πιο ισχυρό , πιο δυναμικό, με περισσότερες πρωτοβουλίες και όρεξη για έργο , για τον Αθλητισμό και όχι μόνο. Με σεβασμό στις παραδόσεις, στα ήθη και τα έθιμα της Κύπρου αποτελεί σήμερα το πιο ισχυρο και μεγάλο αθλητικό σωματείο της Μεγαλοννήσου.

Σήμερα ο »Περικλής Δημητρίου» γιορτάζει και μαζί του γιορτάζουμε και εμείς , το αδελφοποιημένο του σωματείο, ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας »ΖΕΥΣ». Ο Περικλής Δημητρίου είμαστε βέβαιοι οτι υπάρχει αναμέσα μας νοερά και οι αξίες που πρέσβευε αποτελούν κανόνα για τον σωματείο του σήμερα και των επόμενων χρόνων.

Κατά την υπογραφή της διακήρυξης αδελφοποίησης μας, την οποία συνυπέγραψε ο Υπουργός Υγείας της Κύπρου Επίτιμος κος Μαλάς επί Προέδρου Κυπριακής Δημοκρατίας κ.κ. Χριστόφια αποδεικνύοντας με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο, την ιστορικότητα της στιγμής και τη σημαντικότητα της πράξης , στείλαμε με το καλύτερο τρόπο το νόημα της ένωσης και αναγνωρίσαμε τους δεσμούς που μας συνδέουν, θέτοντας παράλληλα τους σκοπούς και τους στόχους αυτής της πρωτοβουλίας.

Το κοινό μας σύνθημα »ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ» ας αποτελέσει το φάρο που θα οδηγήσει τα επόμενα χρόνια στη διάδοση των αξιών που από κοινού μας διακατέχουν. Άλλωστε τα 25 χρόνια ζωής και προσφοράς αποτέλεσαν και την καλύτερη χρονική στιγμή υπογραφής της αδελφοποίησης μας.

Χρονια πολλα στην Παγκυπρια Ένωση Δρομεων» Περικλης Δημητριου»

Χρονια πολλα στον προεδρο κ. Σωκρατη Σωκρατους και ολο το διοικητικο συμβουλιο

Σας ευχομαστε τα καλυτερα δινοντας δεσμευση οτι το σωματειο μας θα ειναι παντα διπλα σας

Για το ΔΣ του Α.Π.Σ.Δ. Πιερίας »ΖΕΥΣ»
και με
Αγωνιστικούς, Αδελφικούς και Αθλητικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος
Χρήστος Μύστρίδης 

portalpierias.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!