tromaktiko: Κυπελλούχος η Ομόνοια!

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Κυπελλούχος η Ομόνοια!



Το 14ο κύπελλο της ιστορίας της πανηγυρίζει η Ομόνοια. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 1-0 στον τελικό κυπέλλου Coca Cola που διεξήχθη στο ΓΣΠ και ολοκλήρωσε με τίτλο τη φετινή περίοδο. Ο Αντρέ Άλβες ήταν ο... χρυσός σκόρερ των νικητών. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά στο παιχνίδι, χωρίς να δημιουργηθεί κάποια ευκαιρία στο πρώτο 15λεπτο. Στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία, η Ομόνοια ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. 

Στο 17΄ ο Άλβες εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Σπούνγκιν και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για την ΑΕΛ, όταν στο 30΄ ο Έντβιν Ουόν κλώτσησε τον Αβραάμ και είδε την κόκκινη κάρτα από τον Φέλιξ Μπριχ. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η Ομόνοια βρήκε ξεκάθαρη ευκαιρία με τον Μακρίδη. Στο υπόλοιπο, η ΑΕΛ έκανε απέλπιδα προσπάθεια για να φτάσει στην ισοφάριση. Η πιο κλασσική ευκαιρία ήταν αυτή του Εντμάρ στο 82΄.

ΑΕΛ: Ντεγκρά, Ουόν, Τζούνιορ, Αϊρόσα, Καρλίτος, Νικολάου (74΄ Σίλας), Ντεντέ (85΄ Ενρίκε), Μπεμπέ, Τζιλμπέρτο (60΄ Εντμάρ), Ντίξον, Βοού
ΟΜΟΝΟΙΑ: Γιωργαλλίδης, Καρυπίδης, Αλαμπί, Σπούνγκιν, Μπεν Νταγιάν, Σάλατιτς, Αγκουιάρ (66΄ Λεάντρο), Μακρίδης, Εφραίμ, Αβραάμ (57΄ Αλωνεύτης), Άλβες (85΄ Χριστοφή)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φέλιξ Μπριχ (Μ. Μπος – Σ. Λουκ)
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!