tromaktiko: Μόνο ο Άκης στη φυλακή; Και οι άλλοι διακοπές;

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Μόνο ο Άκης στη φυλακή; Και οι άλλοι διακοπές;



Ο Άκης το "έφαγε το κεφάλι του" με την αδηφαγία του για το χρήμα, σε τέτοιο σημείο που "τυφλώθηκε". Με τους άλλους όμως που μέχρι σήμερα την έχουν γλιτώσει τι γίνεται; Θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη όλοι εκείνοι για τους οποίους ο κόσμος το έχει "τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι";
Μήπως να ανοίξουν πάλι οι φάκελοι των υποθέσεων για τους: Βουλγαράκη, Ρουσσόπουλο, Μαρκογιαννάκη και ΣΙΑ να εξεταστούν από Ανεξάρτητη Δικαστική Αρχή για να δούμε κατά πόσο είναι αθώοι ή όχι;
Ως πότε θα καλύπτονται όλοι όσοι κάνουν λαμογιές από ύποπτες ψηφοφορίες εντός του Κοινοβουλίου από τους συναδέλφους τους;

Θυμίζουμε τις ψηφοφορίες και τις αποφάσεις που πάρθηκαν από τους 300 στις ψηφοφορίες που έγιναν διαδοχικά και ζητάμε δικαιοσύνη:
17 Νοεμβρίου 2010
ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Ψήφισαν 184 βουλευτές, έγκυρα 179, άκυρα 5 λευκά 1.

Για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στην προσπόριση αθέμιτου περιουσιακού οφέλους εκ μέρους της Μονής Βατοπεδίου και τρίτων εταιρειών, υπέρ της παραπομπής τάχθηκαν 131 βουλευτές, κατά 38 και «παρών» δήλωσαν 8.

Για το αδίκημα της απιστίας περί την υπηρεσία σε βάρος του Δημοσίου, υπέρ τάχθηκαν 131 βουλευτές, κατά 37 και «παρών» δήλωσαν 9

Για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στο αδίκημα της απάτης από κοινού σε βάρος του Δημοσίου, υπέρ της παραπομπής τάχθηκαν 130, κατά 38 και «παρών» δήλωσαν 9.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ: Ψήφισαν 184 βουλευτές, έγκυρα 182, άκυρα 2 λευκά 2

Για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στο αδίκημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, υπέρ της παραπομπής τάχθηκαν 139, κατά 29 και «παρών» δήλωσαν 8.

Για το αδίκημα της αυτουργίας και συναυτουργίας σε απιστία σε βάρος του Δημοσίου, υπέρ της παραπομπής τάχθηκαν 162 βουλευτές, κατά 8 και «παρών» δήλωσαν 7.

Για το αδίκημα της απάτης από κοινού και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου, υπέρ της παραπομπής τάχθηκαν 139, κατά 27 και «παρών» δήλωσαν 10 βουλευτές.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ: Ψήφισαν 184, έγκυρα 181, άκυρα 3 και λευκά 1

Για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στο αδίκημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, υπέρ της παραπομπής τάχθηκαν 134, κατά 34 και «παρών» δήλωσαν 9.

Για το αδίκημα της αυτουργίας και συναυτουργίας σε απιστία σε βάρος του Δημοσίου, υπέρ της παραπομπής τάχθηκαν 155 βουλευτές, κατά 13 και «παρών» δήλωσαν 8

Για το αδίκημα της απάτης από κοινού και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου, υπέρ της παραπομπής τάχθηκαν 136, κατά 31 και «παρών» δήλωσαν 9.

ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ: Ψήφισαν 184, έγκυρα 178, άκυρα 6, λευκά 1.

Για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στο αδίκημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, υπέρ της παραπομπής τάχθηκαν 134, κατά 34 και «παρών» δήλωσαν 8

Για το αδίκημα της αυτουργίας και συναυτουργίας σε απιστία σε βάρος του Δημοσίου, υπέρ της παραπομπής τάχθηκαν 156 βουλευτές, κατά 11 και «παρών» δήλωσαν 7.

Για το αδίκημα της απάτης από κοινού και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου, υπέρ της παραπομπής τάχθηκαν 135, κατά 30 και «παρών» δήλωσαν 8.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: Ψήφισαν 184 βουλευτές, έγκυρα 179, άκυρα 5, λευκό 1

Υπέρ της παραπομπής του για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος τάχθηκαν 104 βουλευτές, κατά 54 και «παρών» δήλωσαν 20.
23 Νοεμβρίου 2011

ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: Ο κ. Μαρκογιαννάκης ο οποίος παραπέμφθηκε από την εξεταστική επιτροπή που διερεύνησε την υπόθεση της Siemens, για να εξεταστούν τυχόν ποινικές ευθύνες του για την παραλαβή του συστήματος ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων C4I , μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή κατηγόρησε τον επικεφαλή της ΝΔ στην εξεταστική Κ. Τζαβάρα για συμφωνία με τον πρόεδρο της επιτροπής Σήφη Βαλυράκη σχετικά με το ποια πολιτικά πρόσωπα θα παραπεμφθούν (μεταξύ των οποίων και ο κ. Μαρκογιαννάκης).

Η κάλπη στην κυριολεξία έγειρε οριακά προς τη μη άρση της βουλευτικής ασυλίας του κ. Μαρκογιαννάκη με ψήφους 68, έναντι 67 ψήφων . Τελικά οι δύο βουλευτές δε θα μπορέσουν να λύσουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!