tromaktiko: Μπαράζ διαρρήξεων το βράδυ στο Κανάλι Πρέβεζας

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Μπαράζ διαρρήξεων το βράδυ στο Κανάλι Πρέβεζας



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του pameprevezxa.gr άγνωστοι "χτύπησαν" 4 σπίτια ενώ κατάφεραν να μπουν στα 3 από αυτά και μάλιστα... την ώρα που μέσα κοιμόνταν οι ιδιοκτήτες τους.

Ένα φαινόμενο το οποίο το τελευταίο διάστημα λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις.

Κάτοικοι μίλησαν και εξέφρασαν την ανησυχία τους λέγοντας ότι είχαν περιοριστεί κατά πολύ οι διαρρήξεις το διάστημα που πολίτες έκαναν περιπολίες τα βράδια. "Κάτι ήταν και αυτό. Τουλάχιστον κοιμόμασταν με κάποια σιγουριά" λέει στο pamepreveza.gr κάτοικος του χωριού.

Ένας από τους ιδιοκτήτες των σπιτιών που παραβιάστηκαν εχθές το βράδυ μίλησε στο pamepreveza.gr . Μάλιστα μέσα στο σπίτι κοιμόνταν η γυναίκα και τα δύο ανήλικα παιδιά του.

"Μπήκαν από το παράθυρο, το οποίο είχα κλείσει και χωρίς να αφήσουν ίχνη διάρρηξης" είπε μεταξύ άλλων την στιγμή που στα δωμάτια κοιμόνταν η οικογένεια μου.

Συγκεκριμένα ο ίδιος εχθές το βράδυ κοιμόνταν στο σαλόνι του σπιτιού από το οποίο πέρασαν οι άγνωστοι, και πήγαν στο δωμάτιο όπου κοιμόνταν η γυναίκα του μαζί με το ένα τους παιδί μιας και ήταν άρρωστο. Πήραν από το κομοδίνο το κινητό της τηλέφωνο και αφού έψαξαν τα ρούχα κατευθύνθηκαν στο δωμάτιο όπου κοιμόνταν το δεύτερο ανήλικο παιδί τους.

Οι άγνωστοι αφαίρεσαν το ποσό των 200ων ευρώ από την φόρμα εργασίας του Σ.Σ., ιδιοκτήτη του σπιτιού και εξαφανίστηκαν χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

Οι κάτοικοι πάντως στο χωριό δηλώνουν αδύναμοι μπροστά σε αυτά τα περιστατικά και πρόκειται να λάβουν μέτρα προκειμένου να προστατεύσουν όχι μόνο τις περιουσίες τους αλλά και την οικογένεια τους και θέτουν μια ερώτηση: "Τι θα γίνονταν εάν ξυπνούσαν οι ιδιοκτήτες την στιγμή που οι διαρρήκτες ήταν μέσα.....;"

Για τα περιστατικά διεξάγεται έρευνα από την αστυνομία της Πρέβεζας ...
http://www.pamepreveza.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!