tromaktiko: Ζευγάρι Βούλγαρων εξωθούσε στην πορνεία γυναίκες ομοεθνείς τους

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Ζευγάρι Βούλγαρων εξωθούσε στην πορνεία γυναίκες ομοεθνείς τους



Στην πορνεία προήγαγαν ζευγάρι Βούλγαρων, γυναίκες ομοεθνείς τους στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου.
Χθες το απόγευμα συνελήφθησαν ένας 32χρονος και μία 34χρονη στο Αρκαλοχώρι του Δήμου Μίνωα Πεδιάδος, από Αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου σε συνεργασία με Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρκαλοχωρίου για μαστροπεία.

Συγκεκριμένα μετά από πληροφορίες που περιήλθαν στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ηρακλείου, ότι το ζευγάρι από τη Βουλγαρία , προάγει έναντι αμοιβής σε πορνεία γυναίκες ομοεθνείς τους, Αστυνομικός της παραπάνω Υπηρεσίας προσποιούμενος τον πελάτη, ήλθε σε τηλεφωνικές συνομιλίες με το ζευγάρι και έκλεισε ραντεβού χθες το απόγευμα, προκειμένου συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα ομοεθνή τους, σε καθορισμένο σημείο και έναντι του χρηματικού ποσού των 40 ευρώ.

Λίγο αργότερα, στο σημείο έφτασε μία 40χρονη Βουλγάρα και παρέλαβε το συμφωνηθέν χρηματικό ποσό.

Αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου, προσήγαγαν την 40χρονη στο Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου, ενώ κατόπιν συντονισμένων ενεργειών των ανωτέρω Υπηρεσιών, εντοπίστηκαν ο 32χρονος και η 34χρονη, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Να σημειωθεί ότι Σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα σε βάρος αλλοδαπής για παράβαση του Ν. περί εκδιδομένων επ’ αμοιβής προσώπων.

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!