tromaktiko: Οι σωτήρες και το "αριστερό αγόρι"

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Οι σωτήρες και το "αριστερό αγόρι"



Γνήσιοι εκφραστές της ντόπιας παρασιτικής άρχουσας τάξης και των παρατρεχάμενων της θλιβερής και άκρως επικίνδυνης για το λαό και...
την πατρίδα μας πολιτικής ιντελιγκέντσιας μην κουράζεστε άλλο. ΜΑΣ ΠΕΙΣΑΤΕ. Θα σας ψηφίσουμε.

Το ‘’αριστερό αγόρι’’, πράγματι, αν κυβερνήσει στις 18 του Ιούνη θα μας καταστρέψει. Θα μας ‘’πάει’’ το αργότερο ως τις 19 του μήνα στη δραχμή. Δεν θα μας δώσουν μισθούς και συντάξεις για τον Ιούλη. Φάρμακα απ’ τις 20 του μήνα και στο εξής θα έχουμε όταν κάποιος δικός μας θα μας τα φέρνει απ’ το εξωτερικό. Τα μεταφορικά μέσα Δ.Χ και Ι.Χ δεν θα κινούνται απ’ τις 21 του μήνα λόγω ανυπαρξίας καυσίμων. Τα αεροπλάνα μας απ’ τις 22 δεν θα πετάξουν ποτέ πια. Στις 23 στα μαγαζιά τροφίμων προλαβαίνουμε δεν προλαβαίνουμε να πάρουμε σειρά στις ουρές έξω απ’ αυτά για να πάρουμε γάλα και ψωμί. Κρέατα και ψάρια ξέχνα τα. Στη Δευτέρα Παρουσία κι αν έχεις μέσο τον Άγιο Πέτρο.

Στις 24 οι τράπεζες θα ’χουν κατεβάσει ρολά. Αν είχες έστω και 2 πενταροδεκάρες, ξέχνα τες. Στην άλλη ζωή θα κυκλοφορούν κυριολεκτικά τα άυλα.

Στις 25 τα νοσοκομεία μας δεν θα μπορούν να δεχτούν ούτε συνηθισμένα ούτε έκτακτα περιστατικά και οι ασθενείς μας θα αναμένουν την εκδημία τους προς τον Κύριο στα σπίτια τους. Αιτία η ανυπαρξία φαρμάκων και λοιπών χρειωδών αναλώσιμων. Στις 26 εκείνο, στις 27 το άλλο και ούτω καθεξής.

Για να σας πείσουμε ότι μόνο εσάς θα υπολογίσουμε για να μας ξανασώσετε – που να μη σώσετε – δηλ τη Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ, δεν θα σας δώσουμε άλλες ισχυρές εγγυήσεις της απόλυτης αφοσίωσής μας και της απάρνησης του αμαρτωλού πολύ πρόσφατου παρελθόντος μας. Εξομολογούμαστε ότι πράγματι, στις 6 του Μάη ΔΕΝ σας ψηφίσαμε. Παρασυρθήκαμε απ’ τ’ ‘’αριστερό αγόρι’’ κι όχι μόνο.

Τώρα αλλάζουν όλα.

ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ μας πείσατε ότι εσείς είστε οι φερέγγυοι και αξιόπιστοι πολιτικοί που θα πείσετε τη Μέρκελ και τους συν αυτή να μας λυπηθούν και να σχίσουν τις υπογραφές που βάλατε πριν λίγους μήνες, σ’ εκείνα τα προδοτικά για το λαό μας κείμενα της ολοκληρωτικής υποταγής σας. Θα μας φέρετε πίσω τα χαμένα χρήματα μας, θα μας απαλλάξετε απ’ τους επαχθείς φόρους, θα μας δώσετε πίσω τη χαμένη εθνική μας αξιοπρέπεια, εσείς και οι δύο, που τόσα χρόνια τώρα κάνατε τα πάντα – και τώρα ακόμα αυτό κάνετε – για να μας οδηγήσετε στην κοινωνική και οικονομική κόλαση.

Και τώρα λοιπόν ελάτε στις 18 του μήνα, σας περιμένουμε με ανοικτές αγκάλες για να εξαφανιστεί από προσώπου γης τ’ ‘’αριστερό αγόρι’’ που σεις τον λέτε καταστροφή, εμείς τον λέμε ΕΛΠΙΔΑ.
Ανδρέας Κούλης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!