tromaktiko: Επίσκεψη του Φώτη Κουβέλη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Επίσκεψη του Φώτη Κουβέλη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής



από το Γραφείο Τύπου
Επίσκεψη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενος από τον...
Γιάννη Πανούση, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και τον Βασίλη Μαστρογιάννη, υπεύθυνο του τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας της ΔΗΜΑΡ.

Ο Φώτης Κουβέλης συναντήθηκε, μεταξύ άλλων, με το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής κ. Λιούκα, με το Διευθυντή Ασφαλείας Αθηνών κ. Δικόπουλο, το Διευθυντή Δίωξης Οικονομικού και Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Μάρκου, καθώς και με τα στελέχη των προαναφερθέντων υπηρεσιών, της Διεύθυνσης Αθηνών και της Άμεσης Δράσης.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Η Ελληνική Αστυνομία πρέπει να στηριχτεί. Είναι ο θεματοφύλακας της ασφάλειας του πολίτη και μάλιστα σε μια περίοδο βαθειάς οικονομικής κρίσης, όπου η εγκληματικότητα καλπάζει.

Υπάρχουν ζητήματα εξασφάλισης της αναγκαίας υλικοτεχνικής υποδομής, γενικότερης αναδόμησης και αναδιάρθρωσης της ΕΛ.ΑΣ.

Βεβαίως πρέπει να επιλυθούν όλα εκείνα τα προβλήματα τα οποία αφορούν στο προσωπικό της ΕΛΑΣ, προβλήματα θεσμικά, οικονομικά.

Επαναλαμβάνω ότι η ΕΛΑΣ πρέπει να στηριχτεί. Η προστασία της ζωής και της ασφάλειας του πολίτη είναι και ατομικό αγαθό, αλλά και συλλογικό και πρέπει με κάθε τρόπο να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του πολίτη.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!