tromaktiko: Σεμνά και ταπεινά η ελληνική αποστολή στις Βρυξέλλες

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Σεμνά και ταπεινά η ελληνική αποστολή στις Βρυξέλλες



Με την τακτική πτήση της γραμμής και στην οικονομική θέση ταξίδεψαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, οι κυβερνητικοί παράγοντες...
όπως και οι δημοσιογράφοι στις Βρυξέλλες για την εξαιρετικά κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στην ίδια πτήση ήταν και ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών Γιώργος Ζανιάς, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.

Στην ίδια πτήση βρέθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για να συμμετάσχει στη συνεδρίαση των Σοσιαλιστών καθώς και ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος πέρασε την περισσότερη ώρα φορώντας τα ακουστικά του.

Οι κυβερνητικοί παράγοντες, κατά τη διάρκεια της πτήσης μιλούσαν συνεχώς για την επερχόμενη Σύνοδο Κορυφής, με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια να είναι πλήρως ενημερωμένος για την «αποστολή» του. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη.

Στην Ελλάδα της ακραίας λιτότητας, φαίνεται ότι η χρήση των πρωθυπουργικών αεροσκαφών, καθώς και οι πτήσεις στη διακεκριμένη θέση, έχουν περάσει στο παρελθόν.

Κάποτε, έως και πολύ πρόσφατα, η οικονομική θέση ήταν λέξη άγνωστη για τα εκάστοτε κυβερνητικά στελέχη.

Πλέον μοιάζει αυτονόητη επιλογή. Άλλοι καιροί, άλλα ήθη, άλλα έθιμα.

Δείτε τις φωτογραφίες στο newpost.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!