tromaktiko: Τραυματίες ανήλικοι σε βόλτα με Ι.Χ. στο Μάραθο

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Τραυματίες ανήλικοι σε βόλτα με Ι.Χ. στο Μάραθο



Μάλλον θα το σκέφτονται για πολύ καιρό να το επιχειρήσουν ξανά δύο ατίθασοι ανήλικοι 16 ετών οι οποίοι τραυματίστηκαν σε τροχαίο που σημειώθηκε στο...
4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μαράθου - Πύλου. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή κοντά σε διασταύρωση με αποτέλεσμα ο ένας ανήλικος που φέρει σοβαρά τραύματα να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο της Τρίπολης.

Οι δυο φίλοι μετά από προτροπή του ενός θέλησαν να πάνε μια βόλτα αφού ο ένας νεαρός βρήκε τα κλειδιά του οχήματος . Ωστόσο επειδή μάλλον ο 16χρονος οδηγός ήταν άπειρος δε κατάφερε να κρατήσει το όχημα κοντά σε στροφή με αποτέλεσμα το όχημα άμεσα εξετράπη της πορείας του στο 4ο χλμ. του δρόμου Πύλου - Μαράθου και πριν διακοπεί η πορεία του έχοντας ως αποτέλεσμα να χτυπήσει σε μια μάντρα κοντά σε ελαιοπερίβολο γειτονικού αγροκτήματος.

Αμέσως στο χώρο του τροχαίου μετέβη με διασώστες το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο από το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας που μετέφεραν τους δύο άτακτους νεαρούς στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας για να νοσηλευθούν. Προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.

radio936.blogspot.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!