tromaktiko: "Ο γιος μου δεν ήταν ζόμπι"

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

"Ο γιος μου δεν ήταν ζόμπι"



Ένας κανίβαλος, ένα ζόμπι που τρώει ανθρώπινα πρόσωπα ή ένας καλός χριστιανός που διάβαζε τη βίβλο και πήγαινε τακτικά στην εκκλησία;

Αυτά τα δύο εντελώς διαφορετικά προφίλ αφορούν τον ίδιο άνθρωπο, τον 31χρονο Ρούντι Γιουτζίν (Rudy Eugene), ο οποίος έφαγε το πρόσωπο ενός άστεγου άνδρα στο Μαϊάμι.

H μητέρα του Γιουτζίν μίλησε για πρώτη φορά για τον νεκρό πλέον γιό της, που σόκαρε με την αποτρόπαια πράξη του.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να τον πυροβολήσουν, όταν τον βρήκαν ολόγυμνο σε κατάσταση αμόκ να μασά το πρόσωπο του άτυχου άνδρα που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, καθώς έχει χάσει το 75% του προσώπου του.

Η Ρουθ Τσαρλς (Ruth Charles), ισχυρίζεται ότι ο 32χρονος γιός της δεν είχε καμία σχέση με τον άνθρωπο που παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ, γράφουν οι Los Angeles Times.

“Όλοι λένε ότι ήταν ζόμπι. Δεν ήταν ζόμπι, ήταν ο γιός μου”, δήλωσε η ίδια στην Miami Herald, ενώ με δηλώσεις της σε τηλεοπτικό σταθμό του Μαϊάμι, υποστηρίζει ότι οι αστυνομικοί δεν έπρεπε να τον πυροβολήσουν αλλά έπρεπε να βρουν κάποιον άλλο τρόπο να τον σταματήσουν.

“Νιώθω συντετριμμένη. Δεν είναι ο γιός μου ο άνδρας που είδα στην τηλεόραση να κάνει αυτό το πράγμα. Ήταν καλό παιδί. Μου έδωσε μια τόσο ωραία κάρτα στη γιορτή της μητέρας. Ποτέ δεν μου είχε δημιουργήσει προβλήματα”, λέει η μάνα , προσθέτοντας μάλιστα ότι ο Γιουτζίν τη συνόδευε συχνά στην εκκλησία και διάβαζε τη Βίβλο.

Πάντως, οι φήμες θέλουν τον δράστη να επέρχεται σε κατάσταση φρενίτιδας υπό την επήρεια ενός ισχυρού ναρκωτικού, πράγμα που θα επιβεβαιωθεί (ή διαψευστεί) με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, σε μερικές εβδομάδες.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!