tromaktiko: Η Λιάνα είναι εξαδέλφη της… συζύγου του Μιχαλολιάκου!

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Η Λιάνα είναι εξαδέλφη της… συζύγου του Μιχαλολιάκου!



«Τελικά είναι πολύ μικρός κόσμος». Η λαϊκή αυτή ρήση είναι η μόνη που μπορεί να περιγράψει την σατανική πραγματικά σύμπτωση της μακρινής συγγένειας μεταξύ της...
Λιάνας Κανέλλη και της συζύγου του Μιχαλολιάκου.

Την απίστευτη αυτή αποκάλυψη έκανε η ίδια η κ. Ζαρούλια σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Ιόνιο FM αποκαλύπτοντας παράλληλα και τις... ψυχρές σχέσεις που είχαν μεταξύ τους απ' όταν ήταν παιδούλες.

Όπως σχολίασε χαρακτηριστικά, «είναι μακρινή ξαδέλφη μου και κάναμε αναγκαστικά παρέα όταν ήμασταν παιδιά. Προέρχεται από ένα μεγαλοαστικό περιβάλλον και αυτά που λέει είναι παραμύθια».

Η κ. Ζαρούλια πήγε όμως το θέμα κι ένα βήμα πιο πέρα δικαιολογώντας απόλυτα την αντίδραση Κασιδιάρη , «κάθε άνθρωπος με αξιοπρέπεια θα αντιδρούσε έτσι είτε ο άλλος είναι γυναίκα είτε όχι», δήλωσε δηκτικά ενώ προέβλεψε πως έτσι και είχε πέσει πάνω στο παιδί, έτσι εύσωμη που είναι, θα τον έκανε ρεζίλι.

«Εγώ δεν είμαι από τις φεμινίστριες με τις τρίχες στα πόδια και τις μασχάλες. Δεν λένε αυτές ότι θέλουν ισότητα;. Τι είναι αυτά που λένε ότι χτύπησε γυναίκα»;
briefingnews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!