tromaktiko: Η επίσκεψη Σαμαρά στον Πύργο: "Έργα για την ανάπτυξη"

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Η επίσκεψη Σαμαρά στον Πύργο: "Έργα για την ανάπτυξη"



"Θα υλοποιηθούν τα μεγάλα έργα που παραμένουν σε εκκρεμότητα στην Ηλεία, με στόχο την ανάπτυξη της περιοχής", τόνισε... μετάξύ άλλων από τον Πύργο, που επισκέφτηκε το μεσημέρι της Κυριακής, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς. Ο κ. Σαμαράς συναντήθηκε διαδοχικά με τον Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό, τον πρόεδρο και τα μέλη του ΕΒΕ Ηλείας, και τέλος μίλησε σε κλειστή εκδήλωση σε μέλη και φίλους της ΝΔ στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.

Η επίσκεψη στον Μητροπολίτη είχε περισσότερο εθιμοτυπικό χαρακτήρα, όπου ο Ποιμενάρχης έδωσε τις ευχές του στον πρόεδρο της ΝΔ ενώ ο κ. Σαμαράς τόνισε μεταξύ άλλων πως οι δύο τους γνωρίζονται πολλά χρόνια από την περίοδο των σεισμών της Καλαμάτας, οπότε και είχε υπάρξει βοήθεια από την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας.

Έπειτα ο κ. Σαμαράς μίλησε στον επιχειρηματικό κόσμο στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ηλείας. Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ηλείας μετέφερε τα προβλήματα που υπάρχουν στην τοπική αγορά της Ηλείας και ότι θα πρέπει να υπάρξουν μέτρα ανακούφισης και ανάπτυξης.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ανέφερε ότι με την στήριξη των πολιτών και την ανάδειξή της ως Κυβέρνηση θα πραγματοποιήσει μέτρα για ελάφρυνση στους επαγγελματίες. Επίσης αναφέρθηκε στο θέμα παράτασης αποπληρωμής των πυρόπληκτων δανείων αλλά και μείωσης των επιτοκίων τους, όπως και στην παράταση αποπληρωμής των δανείων του ΤΕΜΠΜΕ. Όσον αφορά τα μεγάλα έργα στο Νομό μας ανέφερε την επανεκκίνηση της Ολυμπίας Οδού, αλλά και τον σχεδιασμό ανάπτυξης όλου του νομού με επίκεντρο την Αρχαία Ολυμπία.

Η επίσκεψη του κ. Σαμαρά ολοκληρώθηκε στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο όπου και μίλησε σε κλειστή για τους δημοσιογράφος και τα ΜΜΕ, εκδήλωση σε υποψηφίους βουλευτές της Ηλείας, μέλη και φίλους του κόμματος.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!