tromaktiko: Toyota Auris ΙΙ: Προ των πυλών η νέα γενιά

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Toyota Auris ΙΙ: Προ των πυλών η νέα γενιά



Στο διαδίκτυο διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες από την ολοκαίνουρια γενιά Auris η οποία αναμένεται να κάνει την...
επίσημη πρεμιέρα της Σαλόνι Παρισιού τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με τη διάθεσή του στην ευρωπαϊκή αγορά να ξεκινάει στις αρχές του 2013.

Οι όχι και τόσο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που συνοδεύουν το δημοσίευμα προέρχονται από προσπέκτους της εταιρείας στην ιαπωνική αγορά οι οποίες διέρρευσαν σε κάποιο βραζιλιάνικο site. To νέο Auris θα έχει μεγαλύτερο μήκος σε σχέση με την υπάρχουσα γενιά (4,27m.) ενώ το πλάτος έχει παραμείνει ίδιο (1,76m.) και το ύψος έχει μειωθεί στα 1,46m. Γενικότερα το νέο Auris δείχνει περισσότερο σπορτίφ απ'τον προκάτοχό του, στοιχείο που δικαιολογείται τόσο από το εμπρόσθιο τμήμα με τη νέα μάσκα που συνδέεται με τα φωτιστικά σώματα και τη μεγάλη εισαγωγή στα πρότυπα του GT86 όσο και από το πίσω μέρος με τα λεπτά φωτιστικά σώματα που σε σχήμα θυμίζουν ελαφρώς αυτά του νέου Hyundai i30. Το εσωτερικό δείχνει μοντέρνο αλλά και συμβατικό ταυτόχρονα με τα υλικά αναμενόμενα αναβαθμισμένα.

Η μεγάλη έκπληξη θα βρίσκεται κάτω από το καπό καθώς εκεί θα τοποθετηθούν για πρώτη φορά υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες στα 1,6 και 2 λίτρα (επιτέλους δείχνουν να ξυπνούν οι ιάπωνες) και μάλιστα προερχόμενοι από τη BMW(!) στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο εταιρειών.
sportdrive.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!