tromaktiko: Παγίδες θανάτου από τον "μασκοφόρο" του μακελειού στην πρεμιέρα του Batman

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Παγίδες θανάτου από τον "μασκοφόρο" του μακελειού στην πρεμιέρα του Batman



Ένας ένοπλος άνδρας άνοιξε πυρ σε κινηματογραφική αίθουσα του προαστίου Ορόρα της πόλης Ντένβερ στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της σειράς Μπάτμαν... με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δώδεκα άτομα.

Το διαμέρισμα του φερόμενου ως δράστη της αιματηρής επίθεσης σε κινηματογράφο του Ντένβερ στο Κολοράντο των ΗΠΑ είναι παγιδευμένο με εκρηκτικά, ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της αστυνομίας της πόλης Ορόρα.

Η αστυνομία προσπαθεί να κατανοήσει εάν πρόκειται για εμπρηστικό ή εκρηκτικό μηχανισμό προκειμένου να τον εξουδετερώσει, πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Τα εκρηκτικά φαίνονται «πολύ περίπλοκα» και η αστυνομία ενδέχεται να παραμείνει στον τόπο του συμβάντος «για πολλές ώρες, ή και ημέρες», τόνισε.

Tην ίδια ώρα, ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα θα συντομεύσει την προεκλογική του εκστρατεία και θα επιστρέψει στην Ουάσινγκτον μετά το μακελειό σε κινηματογραφική αίθουσα του Κολοράντο, αφού μιλήσει για το συμβάν από τη Φλόριντα, όπως ανακοίνωσε η ομάδα που είναι υπεύθυνη για την προεκλογική του εκστρατεία.

«Ο πρόεδρος Ομπάμα θα αναφερθεί στην τραγωδία στην Ορόρα του Κολοράντο σε ομιλία από το Φορτ Μάγερς της Φλόριντα σήμερα το πρωί. Στη συνέχεια θα επιστρέψει στον Λευκό Οίκο. Εξαιτίας της τραγωδίας στο Κολοράντο ακυρώθηκε το σκέλος της περιοδείας του (στο Ορλάντο)», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Εν τω μεταξύ, η γαλλική πρεμιέρα της νέας ταινίας του Μπάτμαν «Σκοτεινός Ιππότης: η Επιστροφή» ακυρώθηκε σήμερα μετά το μακελειό σε κινηματογραφική αίθουσα του Ντένβερ των ΗΠΑ, όπου στη διάρκεια της πρεμιέρας της ταινίας ένας ένοπλος άνδρας σκότωσε 12 ανθρώπους και τραυμάτισε ακόμη 50.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!