tromaktiko: Κύπρος: Επαφές Νομικής Υπηρεσίας με ελληνικές αρχές για τον Ντίνο Μιχαηλίδη

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Κύπρος: Επαφές Νομικής Υπηρεσίας με ελληνικές αρχές για τον Ντίνο Μιχαηλίδη



Ενώ ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Ντίνος Μιχαηλίδης δηλώνει ότι θα προχωρήσει με νομικά μέτρα εναντίον του πρώην στενού συνεργάτη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νικόλαου Ζήγρα για την κατ' ισχυρισμό...
εμπλοκή του στην υπόθεση διακίνησης μαύρου χρήματος στην Ελλάδα, στην Κύπρο η Νομική Υπηρεσία άρχισε έρευνα για τις καταγγελίες. Υπέρ της διεξαγωγής έρευνας τάχθηκε και ο βουλευτής Χρίστος Στυλιανίδης αλλά και το πρώην μέλος της κοινοβουλευτικής επιτροπής άμυνας Τάκης Χατζηδημητρίου.

Άρχισε έρευνα η Γενική Εισαγγελία

Όπως μετέδωσε το ΡΙΚ, πηγές από τη Νομική Υπηρεσία ανέφεραν ότι άρχισε η διαδικασία επαφής με τις ελληνικές αρχές, με στόχο να εξασφαλισθούν στοιχεία για την πτυχή που εμπλέκει και τον Κύπριο πρώην υπουργό και, κατόπιν συνεννόησης, θα αποφασισθούν οι κινήσεις των κυπριακών αρχών.

Ντίνος Μιχαηλίδης: Θα μηνύσω τον Ζήγρα

Ο Ντίνος Μιχαηλίδης δήλωσε στο ΡΙΚ ότι για τα όσα υποστήριξε ο Νικόλαος Ζήγρας, θα καταθέσει την ερχόμενη εβδομάδα:

- μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση και

- αγωγή για προσβολή της προσωπικότητάς του και για αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που του προξένησε.

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών ανέφερε εκ νέου στο ΡΙΚ ότι όλα όσα ελέχθησαν από το Νικόλαο Ζήγρα, είναι αποκυήματα φαντασίας.

Στυλιανίδης - Χατζηδημητρίου: Να γίνει έρευνα

Υπέρ της διεξαγωγής έρευνας για τις καταγγελίες περί συμμετοχής του πρώην υπουργού εξωτερικών Ντίνου Μιχαηλίδη, στο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος στην υπόθεση Άκη Τσοχατζόπουλου, τάχθηκαν μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ ο βουλευτής Χρίστος Στυλιανίδης και το πρώην μέλος της κοινοβουλευτικής επιτροπής άμυνας Τάκης Χατζηδημητρίου.

Την ίδια στιγμή οι ελλαδίτες δημοσιογράφοι Κώστας Βαξεβάνης και Νίκος Γεωργιάδης τόνισαν μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ ότι υπάρχει σοβαρή διαπλοκή στην όλη υπόθεση και άλλων προσώπων υπογραμμίζοντας ότι τα πλοκάμια φτάνουν πολύ μακριά...

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!