tromaktiko: Τσίπρας: "Σκηνοθετούν την τελευταία πράξη του μνημονιακού δράματος"...

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Τσίπρας: "Σκηνοθετούν την τελευταία πράξη του μνημονιακού δράματος"...



Σφοδρή επίθεση κατά της τρικολόρε συγκυβέρνησης, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρας στην ομιλία του χθες στην ΚΟ του κόμματός του.

Σχετικά με την άφιξη των υπαλλήλων της τρόϊκας και την άρνησή του να τους συναντήσει είπε: «Εμείς αρνηθήκαμε να τους συναντήσουμε και καμιά πολιτική δύναμη δεν....

πρέπει να τους συναντήσει. Και η κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει ότι δεν έχει καμία δουλειά να συνδιαλέγεται με τρεις υπαλλήλους που υλοποιούν ένα αποτυχημένο πρόγραμμα» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε: «Δεν θα επιτρέψουμε η τρόικα του εσωτερικού να απεμπολήσει κάθε κυριαρχικό δικαίωμα στη γνωστή αποτυχημένη τρόικα που για μία ακόμη φορά έρχεται στη χώρα μας».

Βαρυσήμαντη ήταν επίσης η καταγγελία του για τα σχέδια των τριών πολιτικών αρχηγών της συγκυβέρνησης «Οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί σκηνοθετούν την τελευταία πράξη του μνημονιακού δράματος της χώρας».

Τέλος, μεταξύ των άλλων, επισήμανε την λανθασμένη τακτική της συγκυβέρνησης έναντι των δανειστών λέγοντας: «Η κυβέρνηση υιοθέτησε και πλήρως το δόγμα του καλού μαθητή. Ή καλύτερα του καλού τρόφιμου σωφρονιστικού καταστήματος. Δεν έχω ακούσει μεγαλύτερη ανοησία. Πιστεύουν ότι όσο σκληρότερα αυτοτιμωρηθούμε τόσο πιο επιεικείς επιδιώκουμε να είναι οι δανειστές μας. Πιστεύουν ότι αν γίνουν τροϊκανότεροι τον τροϊκανών στο τέλος θα αποζημιωθούν. Πλανώνται πλάνη οικτρά».

hassapis-peter.blogspot.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!