tromaktiko: Περνά στην επόμενη φάση ο διαγωνισμός για την ΔΕΠΑ

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Περνά στην επόμενη φάση ο διαγωνισμός για την ΔΕΠΑ



Ματαιώθηκε η συζήτηση της αίτησης Ασφαλιστικών Μέτρων του ομίλου ρωσικών συμφερόντων Fund Energy, αναφορικά με τη διαγωνιστική διαδικασία... για την ιδιωτικοποίηση του Ομίλου ΔΕΠΑ, που επρόκειτο να γίνει σήμερα, καθώς δεν εμφανίσθηκε εκπρόσωπος του αιτούντος για να την υποστηρίξει.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, προσθέτοντας ότι στην επόμενη φάση της διεθνούς διαγωνιστικής διαδικασίας, θα κληθούν να υποβάλουν τις προσφορές τους οι 14 επενδυτές που έχουν ήδη προκριθεί.

Το ΤΑΙΠΕΔ υπενθυμίζει ότι στις 9 Μαΐου είχε απορριφθεί και αίτηση του Fund Energy για έκδοση προσωρινής διαταγής και προσθέτει ότι:

«Όλες οι αποφάσεις του ΤΑΙΠΕΔ λαμβάνονται με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του Ελληνικού Δημοσίου, με απόλυτη διαφάνεια και σύμφωνα με τους κανόνες του εθνικού και κοινοτικού δικαίου.

Η χωρίς εξαιρέσεις τήρηση των όρων της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και των αρχών της διαφάνειας και ίσης μεταχείρισης, αποτελεί απαράβατο κανόνα για το ΤΑΙΠΕΔ και στηρίζει την αξιοπιστία των διαγωνιστικών διαδικασιών».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!