tromaktiko: Οι εκπτώσεις τελευταίο χαρτί των εμπόρων του Βόλου... πριν το λουκέτο!

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Οι εκπτώσεις τελευταίο χαρτί των εμπόρων του Βόλου... πριν το λουκέτο!



Σε οριακό σημείο τα εμπορικά καταστήματα της πόλης, ορισμένα εκ των οποίων έχουν ακόμα και κομμένο ρεύμα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου.


Δείτε τί πρέπει να προσέξετε σύμφωνα με όσα δήλωσε στο e-Volos.gr ο πρόεδρος του Ε.Σ.Β. Κωνσταντίνος Τσέλιος, κατά τις αγορές σας στις εκπτώσεις που ξεκινούν στις 16 Ιουλίου

Την ερχόμενη Δευτέρα, στις 16 Ιουλίου, ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα του Βόλου, με την ελπίδα και την αισιοδοξία των εμπόρων στο κόκκινο, όπως και την αγωνία να καταφέρουν να συγκεντρώσουν κάποια χρήματα, κυρίως για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και τα πάγια έξοδά τους.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην κάμερα του e-Volos.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Bόλου, Κωνσταντίνος Τσέλιος, οι εκπτώσεις θα ξεπερνούν το 30% και στην αγορά θα μπορεί κανείς να βρει προϊόντα για όλα τα βαλάντια.

Ιδιαίτερα ανήσυχος ο κος Τσέλιος, έκανε λόγο για το τελευταίο χαρτί πολλών εμπόρων, πριν το λουκέτο, ενώ αναφέρθηκε και στα πάμπολλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά, όπως το γεγονός ότι η ΔΕΗ έχει κόψει το ρεύμα σε εμπόρους του Βόλου, τονίζοντας πως χρειάζονται άμεσα μέτρα ανακούφισης της αγοράς από τη νέα κυβέρνηση.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!