tromaktiko: Προετοιμάζονται στον Βόλο για να μπουν στο Guinness, χορεύοντας το μεγαλύτερο συρτάκι του κόσμου

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Προετοιμάζονται στον Βόλο για να μπουν στο Guinness, χορεύοντας το μεγαλύτερο συρτάκι του κόσμου



Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΚΠΟΛ κ. Κώστας Χαλέβας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΕΑΕΜ κ. Απόστολο Αθανασό σήμερα Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012 με σκοπό την ...
καλύτερη δυνατή προετοιμασία της εκδήλωσης για το μεγαλύτερο συρτάκι στον κόσμο που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία του Βόλου την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012 και ώρα 19:30.

Όπως επισήμανε ο κ. Χαλέβας, η εκδήλωση έχει εθνική σπουδαιότητα δεδομένου ότι θα προβάλλει το Βόλο και τη Θεσσαλία σ’ όλον τον κόσμο τόσο από την επιτροπή Guinness όσο και από τα διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που θα παρευρεθούν.

Επίσης, ο κ. Αθανασός τόνισε ότι δεν πρόκειται για ένα γεγονός που έχει μόνο πολιτιστική σημασία, αλλά έχει κυρίαρχη αναπτυξιακή διάσταση σε όλους τους τομείς.

Βασικό συστατικό επιτυχίας της εκδήλωσης είναι η καθολική συμμετοχή όχι μόνο των οργανωμένων πολιτιστικών συλλόγων του τόπου μας, αλλά και κυρίως των απλών πολιτών. Είναι μια πράξη αισθητικής αντίστασης στην κρίση, που αναδεικνύει τον ελληνικό πολιτισμό, όπου κάθε πολίτης, συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο συρτάκι στον κόσμο, δίνει το δικό του μήνυμα.

«Χορεύουμε για την Ελλάδα» είναι άλλωστε το κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης.

· Όλοι όσοι συμμετέχουν θα πάρουν βεβαίωση συμμετοχής και θα τιμηθούν από την ΕΚΠΟΛ.
· Η ενδυμασία θα είναι τζιν παντελόνι και λευκό μπλουζάκι, ενώ ειδικές χορευτικές γνώσεις δεν είναι απαραίτητες για την συμμετοχή.
· Την ημέρα της εκδήλωσης θα δοθούν αναμνηστικά δώρα
· Θα υπάρξουν μεγάλες εκπλήξεις

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!