tromaktiko: Η HTC ετοιμάζει update στο Jelly Bean

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Η HTC ετοιμάζει update στο Jelly Bean



Στα τέλη Ιουνίου με την ανακοίνωση της νέας έκδοσης του Android, η HTC δήλωνε ενθουσιασμένη ενώ τόνισε πως σκοπεύει να υποστηρίξει το λειτουργικό σύστημα...
σε αρκετές συσκευές, χωρίς όμως να δηλώνει πότε και ποιες συσκευές θα αναβαθμιστούν.

Σύμφωνα τώρα με το επίσημο roadmap της Telestra, τουλάχιστον δυο συσκευές της ταϊβανέζικης εταιρίας, το HTC One XL (η παγκόσμια έκδοση του αμερικάνικου One X) και το One S πρόκειται να λάβουν την αναβάθμιση σε ICS.

Το έγγραφο αναφέρει πως η HTC ήδη ετοιμάζει το update αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η ημερομηνία που αυτό θα σταλεί στην Telestra για δοκιμή.

Οι κάτοχοι των One X και One V βέβαια δεν θα πρέπει να ανησυχούν, η έλλειψη των μοντέλων τους στο roadmap της εταιρίας οφείλεται απλά και μόνο στο γεγονός ότι η Telestra δεν υποστηρίζει τις συσκευές αυτές.

Είναι άλλωστε σχεδόν σίγουρο πως σχεδόν ολόκληρη η σειρά One, θα πάρει την αναβάθμιση σε Jelly Bean κάποια στιγμή στο μέλλον.

Προς το παρόν, έχουν κυκλοφορήσει μόνο κάποια ανεπίσημα port του Jelly Bean από το Galaxy Nexus τα οποία βρίσκονται ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο και βέβαια, χωρίς το HTC Sense.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!