tromaktiko: Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα: Όχι στο νέο διχασμό

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα: Όχι στο νέο διχασμό



από το Γραφείο Τύπου
Το περιστατικό του θανάτου του άτυχου παλικαριού, όπου έχασε τη ζωή του για 1.20 ευρώ, καθώς και τα γεγονότα που εξελίχθηκαν, όπως και άλλα παρόμοια περιστατικά που... βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας, σηματοδοτούν την πορεία που τείνει να πάρει η ελληνική κοινωνία.

Τα κόμματα εξουσίας έχοντας μετατρέψει κομμάτι του κρατικού μηχανισμού σε υποτακτικούς των εδώ γκαουλάιτερ, προσπαθούν να δημιουργήσουν ομάδες φανατικών οπαδών των γερμανικών επιλογών με τη μορφή σύγχρονων ταγματασφαλιτών - δοσίλογων, οδηγώντας παράλληλα τη χώρα σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία, με βάση τα σχέδια των Γερμανών, που έχουν στόχο τη διάλυση της οικονομίας, της κοινωνικής συνοχής και τη δημογραφική αλλοίωσή της χώρας.

Διασπούν την αλληλεγγύη και αναγορεύουν σε βασικές αξίες την κυριαρχία των γερμανικών συμφερόντων, ευθυγραμμιζόμενοι με τα σχέδια επίθεσης που δέχεται ο ελληνισμός σε Ελλάδα και Κύπρο.

Οφείλουμε να αντισταθούμε ως κοινωνία και ως άτομα στα πιο κακόβουλα σχέδια που μας οδηγούν σε μια νέα εμφυλιοπολεμική πορεία.

Η διατήρηση της φτωχοποίησης μας οδηγεί σε οριστική εξαφάνιση και κάτι τέτοιο δεν θα πρέπει να το επιτρέψουμε.

Σήμερα οι ίδιοι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να σταθούν αλληλέγγυοι σε όσους έχασαν την όποια δυνατότητα επιβίωσης. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την άμεση αλληλεγγύη και κατανόηση ανάμεσα στους έλληνες.

Το Πατριωτικό Κοινωνικό κίνημα καλεί τους πολίτες σε αυτοοργάνωση, με στόχο την αλληλεγγύη για την ανατροπή των πολιτικών της Γερμανίας προς τη χώρα μας. Τα περιθώρια στενεύουν, η ζωή μας έγινε πολύ φθηνή για τους Γερμανούς και τα εδώ ενεργούμενά τους.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!