tromaktiko: Νέος έρωτας για την Μπακογιάννη

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Νέος έρωτας για την Μπακογιάννη



Πριν ακόμη προλάβει να στεγνώσει το μελάνι από τον πρόσφατο χωρισμό της από τον χρηματιστή Μανόλη Βάρσο, η Αλεξία Μπακογιάννη... βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του εκπρόσωπου τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέα Παπαδόπουλου.

Μπορεί ο δεύτερος κατά σειρά γάμος της Αλεξίας Μπακογιάννη με τον χρηματιστή Μανόλη Βάρσο να έλαβε τέλος, ωστόσο η 38χρόνη κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη δείχνει αποφασισμένη να συνεχίσει το κεφάλαιο «σχέση». Το τελευταίο διάστημα ένας νέος έρωτας και μάλιστα από «αντίπαλο» πολιτικό χώρο φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στην ζωή της. Πρόκειται για τον κατά πολλούς ανερχόμενο πολιτικό και εκπρόσωπο της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέα Παπαδόπουλο.

Ο υπερκομματικός αυτός έρωτας αν και μετρά πολύ λίγο χρόνο, φαίνεται να είναι πολύ δυνατός παρά το γεγονός ότι τόσο η Αλεξία όσο και το 35χρονο στέλεχος της ΔΗΜΑΡ προέρχονται από διαφορετικές πολιτικές δυνάμεις και κυρίως καταβολές. Στην περίπτωσή τους το ρητό «στον πόλεμο και στον έρωτα όλα επιτρέπονται», γίνεται πράξη με το ζευγάρι να βιώνει _ σύμφωνα με ανθρώπους που τους γνωρίζουν καλά_ έναν πολύ μεγάλο έρωτα. Οι ίδιοι δεν δείχνουν να τους απασχολούν τα λόγια του κόσμου -κάτι που παρατήρησαν όσοι έτυχε να τους δουν από κοντά κατά την διάρκεια πρόσφατης απόδρασής τους στην Ικαρία. «Ήταν πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους και αδιαφορούσαν για το εάν βρισκόταν κάποιος δίπλα τους», λέει άνθρωπος που τους είδε από κοντά. Ωστόσο κατά την παραμονή του στην πρωτεύουσα, το ζευγάρι φροντίζει να μη δίνει στόχο επιλέγοντας να συναντιέται σε πιο εναλλακτικά στέκια του κέντρου με την πλατεία της Αγίας Ελευθερίας να αποτελεί τον αγαπημένο του «προορισμό».

Όσον αφορά στον Ανδρέα Παπαδόπουλο, άνθρωποι από το φιλικό περιβάλλον του, τον περιγράφουν ως ένα πολύ πλακατζή και με ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ άνθρωπο, πολύ ευχάριστο στην παρέα, με μεγάλη αυτοπεποίθηση, που λατρεύει τα trendy και εναλλακτικά μπαράκια. Όσοι τον γνωρίζουν καλά σημειώνουν επίσης ότι παρότι προέρχεται από τον χώρο της Αριστεράς αποτελεί την προσωποποίηση του κοσμοπολίτη.

Ο Ανδρέας ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που ακολούθησαν τον Φώτη Κουβέλη κατά την αποχώρησή του από τον Συνασπισμό και σήμερα, εκτός από εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜ.ΑΡ, ο 35χρονος πολιτικός είναι και ένα από τα πιο προβεβλημένα νέα στελέχη του κόμματος. Στοιχεία που η Αλεξία Μπακογιάννη δεν θα μπορούσε να παραβλέψει πριν μπει κυριολεκτικά στην ζωή του. Άλλωστε ο γάμος της με τον Μανόλη Βάρσο δεν προχώρησε όπως θα ήθελε παρά το γεγονός ότι απέκτησαν δύο δίδυμα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι που σήμερα είναι δύο ετών. Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση της Αλεξίας με τον πρώην σύζυγό της έγινε μάλιστα στην κηδεία της γιαγιάς της, Μαρίκας Μητσοτάκη, τον περασμένο Μάιο. Από τότε το ζευγάρι έπαψε να μένει κάτω από την ίδια στέγη με την Αλεξία Μπακογιάννη να έχει πλέον μάτια μόνο για τον νέο της αγαπημένο. Ωστόσο αυτό που ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό είναι το εάν η εν λόγω σχέση έχει και την έγκριση της οικογένειας Μητσοτάκη ύστερα μάλιστα από τα δύο διαζύγια της Αλεξίας τόσο από τον στενό συνεργάτη της μητέρας της, Δημήτρη Ζαφειριάδη, όσο και από τον Μανόλη Βάρσο. Προφανώς η συμβουλή «Μην αφήνετε τον γάμο σας, γιατί θα σας αφήσει κι αυτός» που έλεγε συνεχώς στα εγγόνια της η Μαρίκα Μητσοτάκη να μην έχει βρει ακόμη «αντίκρισμα» στο ερωτικό σύμπαν της Αλεξίας Μπακογιάννη.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!