tromaktiko: Σημείωμα-σοκ του πατέρα που πυροβόλησε την κόρη του!

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Σημείωμα-σοκ του πατέρα που πυροβόλησε την κόρη του!



Σοκ προκαλεί σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι του 47χρονου, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα πυροβόλησε εν ψυχρώ τη 17χρονη κόρη του στο κέντρο του Άργους και στη συνέχεια...
αυτοπυροβολήθηκε στο σπίτι του.

Το πρωί της Δευτέρας, αστυνομικοί της ασφάλειας αποσφράγισαν το σπίτι του 47χρονου και κάτω από το στρώμα στο υπνοδωμάτιό του, βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα με υβριστικό περιεχόμενο για την εν διαστάσει σύζυγό του, στην οποία επιρρίπτει ευθύνες για την εν γένει κατάστασή του και την οποία, όπως φαίνεται, θέλησε να εκδικηθεί μέσω της κόρης τους.

«Θα σκοτώσω την κόρη μου για να σ' εκδικηθώ που με άφησες. Με κατέστρεψες, μου πήρες τα μαγαζιά. Δεν σκοτώνω εσένα για να ζήσεις με τον πόνο της κόρης σου και να πεθάνεις μια ώρα νωρίτερα», αναφέρει ο 47χρονος στο σημείωμα απευθυνόμενος προς την εν διαστάσει σύζυγό του, σύμφωνα με το «ΒΗΜΑ».

«Σκοτώνω την κόρη μας για να μη γίνει σαν και εσένα. Κανονικά θα έπρεπε να σκοτώσω εσένα, αλλά επειδή θα ζήσεις, όσο ζήσεις, με το βάρος του θανάτου της θα είναι καλύτερα», σημειώνει σε άλλο σημείο.

Η κατάσταση της υγείας του 17χρονου κοριτσιού, που νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, είναι μεν κρίσιμη αλλά σταθερή και φαίνεται πως δεν έχουν προσβληθεί ζωτικά όργανα, ενώ ο 47χρονος είναι κλινικά νεκρός.

naftemporiki.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!