tromaktiko: Συνελήφθη υπάλληλος του Δήμου Πάφου για απάτη

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Συνελήφθη υπάλληλος του Δήμου Πάφου για απάτη



H «βόμβα» που αρκετοί γνώριζαν τους τελευταίους μήνες ότι είχε πυροδοτηθεί στον Δήμο Πάφου, έσκασε τελικά την Πέμπτη το βράδυ.
Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη υπαλλήλου της δημοτικής Αρχής ως ύποπτου για υπόθεση επεμβάσεων σε παρκόμετρα δημοτικών χώρων στάθμευσης και κλοπής των εισπράξεων από αυτά.

Μαζί με τον δημοτικό υπάλληλο συνελήφθη και Ρουμάνα η οποία σύμφωνα με τις Αρχές εργάζεται ως υπάλληλος σε επιχείρηση στοιχημάτων που διατηρεί ο υπάλληλος του Δήμου.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η Ρουμάνα υπάλληλος εμφανιζόταν πολύ συχνά σε τραπεζικά καταστήματα για κατάθεση μεγάλων ποσών σε κέρματα, τα οποία ισχυριζόταν ότι αποτελούσαν εισπράξεις του καταστήματος στοιχημάτων. Το γεγονός αυτό κίνησε τις υποψίες δημοτικών παραγόντων, μετά από φήμες που είχαν ήδη κυκλοφορήσει και δόθηκε εντολή στον εσωτερικό ελεγκτή του Δήμου για διερεύνηση της υπόθεσης.

Αρμόδια πηγή του Δήμου δήλωσε στον «Φ» ότι από την έρευνα προέκυψαν δεδομένα που επιβεβαίωναν ότι υπήρχαν συστηματικές επεμβάσεις αγνώστων σε παρκόμετρα και η υπόθεση δόθηκε στην Αστυνομία.

Ακολούθησε παρακολούθηση του υπόπτου, από την οποία σύμφωνα με την Αστυνομία επιβεβαιώθηκαν οι καταγγελίες κατά του δημοτικού υπαλλήλου και της Ρουμάνας υπαλλήλου.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των δύο και τους έθεσε υπό κράτηση για διευκόλυνση των εξετάσεων, ενώ σήμερα αναμένεται να τους παρουσιάσει ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, για έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησής τους.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!