tromaktiko: Συγχαρητήρια Αρναουτάκη στους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Συγχαρητήρια Αρναουτάκη στους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ



Από το Γραφείο Τύπου
Τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους νέους και τις νέες της Κρήτης που συμμετείχαν στις φετινές εξετάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ...
εκφράζει ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης. Ο Περιφερειάρχης Κρήτης συγχαίρει ιδιαίτερα εκείνους που πέτυχαν τους στόχους τους, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια, ενώ προτρέπει όλους όσοι δεν τα κατάφεραν, να συνεχίσουν την προσπάθεια για μελλοντική επιτυχία.

«Συγχαίρω θερμά όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές για την επιτυχή προσπάθεια εισαγωγής τους στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και τους εύχομαι καλές σπουδές» αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και προσθέτει: «Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους καθηγητές και στους γονείς των επιτυχόντων για τη στήριξη που τους παρείχαν. Όμως συγχαρητήρια αξίζουν και στους μαθητές που συμμετείχαν και δεν κατάφεραν στην πρώτη τους προσπάθεια να εκπληρώσουν το στόχο τους. Τους εύχομαι να συνεχίσουν με θάρρος την προσπάθεια και να έχουν επιτυχία στις μελλοντικές επιλογές τους.»
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!