tromaktiko: Έφαγαν «καμπάνα» για επίδειξη μπικίνι στον... αέρα!

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Έφαγαν «καμπάνα» για επίδειξη μπικίνι στον... αέρα!



Επίδειξη με μπικίνι εν ώρα πτήσεις διοργάνωσε μια νεοσύστατη αεροπορική εταιρεία, ονόματι VietJetAir, πραγματοποιώντας με αυτό τον τρόπο...
πρωτότυπα εγκαίνια.

Η επίδειξη διοργανώθηκε για τον εορτασμό της παρθενικής πτήσης της νεοσύστατης αεροπορικής εταιρείας μεταξύ της πόλης Χο Τσι Μινχ και της τουριστικής περιοχής Να Τρανγκ.

Οι επιβάτες της πτήσης όπως ήταν φυσικό έμειναν με το στόμα... ανοιχτό, ενώ η Υπηρεσία Πολιτική Αεροπορία του Βιετνάμ επέβαλε χρηματικό πρόστιμο 956 δολαρίων (780 ευρώ) στην εταιρία.

«Είναι η πρώτη φορά που μια αεροπορική εταιρεία οργανώνει ένα σόου με μαγιό και χορό εν ώρα πτήσης στο Βιετνάμ», τόνισε ο Νγκουιέν Τρονγκ Θανγκ, επικεφαλής επιθεωρητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του Βιετνάμ, προσθέτοντας πως «για το λόγο αυτό, θα έπρεπε να είχαν βγάλει άδεια πρώτα».

«Ήταν η πρώτη μας πτήση, γι' αυτό και σκεφτήκαμε να βάλουμε διάφορα κορίτσια με μπικίνι να χορέψουν, κάνοντας έτσι τους επιβάτες μας πιο χαρούμενους», δήλωσε εκπρόσωπος της VietJetAir, θεωρώντας υπερβολική την απόφαση των αρχών.
moneypost.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!