tromaktiko: Βίαιη υποδοχή του Πακιστανού από Χρυσαυγίτες - Απόσπασμα από την απολογία του [video]

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Βίαιη υποδοχή του Πακιστανού από Χρυσαυγίτες - Απόσπασμα από την απολογία του [video]



Βίαιη υποδοχή στον 21χρονο Πακιστανό, δράση της κακοποίησης της 15χρονης Ελληνίδας στην Πάρο, επιφύλαξαν μέλη της Χρυσής Αυγής, στη διάρκεια της μεταγωγής του από τη Σύρο στις φυλακές του Αυλώνα…


Φορώντας “στολές”, οι χρυσαυγίτες εισήλθαν στο πλοίο Blue star Naxos, μόλις έδεσε και αναζητούσαν το όχημα που θα μετέφερε τον αλλοδαπό, ο οποίος λίγη ώρα νωρίτερα είχε κριθεί προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Στο λιμάνι υπήρχε ισχυρή δύναμη του λιμενικού σώματος και της αστυνομίας, που δεν κατόρθωσε να εμποδίσει την εισβολή των οργανωμένων στελεχών της Χρυσής Αυγής από το να εισέλθουν στο πλοίο, σε μία προσπάθεια να λιντσάρουν τον δράστη … υποκαθιστώντας με το δικό τους τρόπο τη Δικαιοσύνη, γεγονός που οφείλει να προβληματίσει σοβαρά το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, καθώς και το αντίστοιχο της Δικαιοσύνης. Τελικώς οι χρυσαυγίτες δεν κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με το όχημα που θα μετέφερε τον Πακιστανό, το οποίο αφού βγήκε από το πλοίο, ανέπτυξε ταχύτητα και αποχώρησε χωρίς περαιτέρω από το λιμάνι.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής, αφού επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτες, έφυγαν από το λιμάνι προσπαθώντας να εντοπίσουν το όχημα που μετέφερε τον κρατούμενο, χωρίς αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι από το πλοίο αποβιβάστηκαν πρώτα οι επιβάτες, τα οχήματα και τα φορτηγά και στη συνέχεια αυτοκίνητο της διεύθυνσης μεταγωγών μπήκε μέσα στο γκαράζ του πλοίου προκειμένου να παραλάβει τον κρατούμενο. Ο Πακιστανός, που παραδέχθηκε τα πάντα στην απολογία του και δεν ζήτησε κανένα ελαφρυντικό, παρά μόνο τη διόρθωση στα χαρτιά της γέννησής του που είναι το 1993 και όχι το 1991, οδηγήθηκε στο τμήμα μεταγωγών του Πειραιά και το πρωί της Τετάρτης στις φυλακές Αυλώνα, καθώς οι κατηγορούμενοι ανήλικοι και έφηβοι μέχρι 21 ετών, οδηγούνται σε αυτό το σωφρονιστικό κατάστημα.

Απόσπασμα από την απολογία του Πακιστανού

Γύρισα την κοπέλα ανάσκελα και την χτύπησα με μία μεγάλη πέτρα – βάρους πέντε κιλών – πάνω από το αριστερό της μάτι. Την είχα αρπάξει από το λαιμό και προσπαθούσα να την κρύψω σε μια σχισμή, όμως εκείνη αντιστεκόταν και με έβριζε. Την κτυπούσα συνέχεια με την πέτρα …

Είδα να τρέχουν αίματα στο πρόσωπό της και πέταξα την πέτρα στην θάλασσα. Στην αρχή εγώ πήγα να της αρπάξω το κινητό για να το πουλήσω και να στείλω λεφτά στην άρρωστη μάνα μου, στο Πακιστάν, που έχει ανάγκη. Για να την πλησιάσω προσποιήθηκα ότι μιλούσα κι εγώ στο κινητό.

Την ακινητοποίησα και της το πήρα. Όμως εκείνη κουνιότανε και άρχισα στην αρχή να της ρίχνω μπουνιές στο σώμα. Της έβγαλα το παντελόνι και το μαγιό και την κακοποίησα. Μόλις τελείωσα σκουπίστηκα με τα ρούχα της!

Της είχα βγάλει το παντελόνι και το μαγιό και τα πέταξα μακριά για να μην τρέξει γρήγορα και ζητήσει βοήθεια. Μετά πήγα να την κρύψω στη σχισμή και άρχισα να την χτυπάω με την πέτρα. Αφού την εγκατέλειψα πήγα προς το εστιατόριο που δούλευα και πέταξα το κινητό στα σκουπίδια του ξενοδοχείου …”

Στην απολογία του, ο 19χρονος έδειξε, σε φωτογραφίες των αστυνομικών με το πρόσωπο της άτυχης κοπέλας, σε ποιο ακριβώς σημείο της προκαλούσε τα βαρύτατα τραύματα. Ο ίδιος ανέφερε ότι μετά την επίθεση πήγε στο υπόγειο κατάλυμα του, έκανε μπάνιο και αργότερα έπλυνε τα ρούχα του. Ο Πακιστανός ανέφερε, επίσης, ότι είχε έλθει το 2010 στην Ελλάδα μέσω του Εβρου και αρχικά διέμενε στην Σκάλα Ωρωπού. Κατόπιν μετέβη στην Πάρο όπου φέρεται να βρήκε δουλειά σε μια τουριστική μονάδα “για να κουρεύει το γκαζόν”. Σε αυτήν την δουλειά φέρεται να πληρωνόταν με 450 ευρώ τον μήνα.

Η δικηγόρος του έδωσε γραπτή δήλωση σε τοπική εφημερίδα των Κυκλάδων, σύμφωνα με την οποία “ο δικηγόρος είναι υποχρεωμένος να αποδεχθεί τον διορισμό”, ενώ σημείωσε ότι θα αποποιηθεί της αμοιβής της.

Δείτε το video με την “υποδοχή” του Πακιστανού

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!