tromaktiko: Αναγνωρίστηκε το πτώμα στον Καναδά

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Αναγνωρίστηκε το πτώμα στον Καναδά



Οι Αρχές του Καναδά ανακοίνωσαν την Πέμπτη ότι αναγνώρισαν το πτώμα, το οποίο βρέθηκε μέσα σε μια βαλίτσα στη λίμνη Οντάριο κοντά... στα σύνορα της χώρας, μετέδωσε το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

Η σωρός ανήκε σε μια γυναίκα, η οποία αγνοείτο από τις αρχές του περασμένου μήνα και μέρη του σώματός της είχαν διασκορπιστεί σε διάφορες περιοχές της πόλης. Η Αστυνομία του Τορόντο αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι πρόκειται για την Γκουάνγκ Χουά Λου, 41 ετών και μητέρα τριών παιδιών. Τη βαλίτσα ανακάλυψαν στη λίμνη άνθρωποι της περιοχής, ενώ σύμφωνα με τα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα, μέσα υπήρχε μόνο ο κορμός της άτυχης γυναίκας.

Η γυναίκα εξαφανίστηκε στις αρχές του Αυγούστου και λίγες μέρες αργότερα ένας άντρας ανακάλυψε το ένα από τα δύο κάτω άκρα της να επιπλέει σε ένα ποτάμι δυτικά του Τορόντο. Λίγες μέρες αργότερα, η Αστυνομία ανακάλυψε το κεφάλι και τα δύο άνω άκρα της.

Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα η Αστυνομία συνέλαβε τον σύντροφο της άτυχης γυναίκας, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο β' βαθμού.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!