tromaktiko: Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι σε μπαράκια

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι σε μπαράκια



Ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα μια γιγαντιαία επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης με δεκάδες ελέγχους σε καταστήματα για κατάληψη... δημόσιου χώρου με παράνομα τραπεζοκαθίσματα.

Κατά την επιχείρηση έγιναν έλεγχοι και επιβλήθηκαν πρόστιμα σε 15 καταστήματα στην περιοχή Βαλαωρίτου, σε 4 καταστήματα στην Λεωφόρο Νίκης, σε 2 καταστήματα στην οδό Πρ. Κορομηλά, σε 2 καταστήματα στην οδό Βαλαωρίτου, σε 3 καταστήματα στις οδούς Καρ. Ντηλ και Μητροπόλεως και σε 1 κατάστημα στην οδό Π. Π. Γερμανού.

Το μικτό κλιμάκιο που πήρε μέρος στην επιχείρηση απαρτιζόταν από 8 ζευγάρια μοτοσικλετιστών της ΕΛ.ΑΣ., 12 υπαλλήλους της διεύθυνσης προσόδων, 14 δημοτικούς αστυνομικούς και 20 υπαλλήλους της καθαριότητας. Η επιχείρηση ξεκίνησε με απόλυτη μυστικότητα στις 00:50. Τα μισά μέλη του μικτού κλιμακίου επιχείρησαν από την οδό Εγνατία και τα άλλα μισά από την οδό Τσιμισκή αιφνιδιάζοντας τους καταστηματάρχες.

Αρκετοί θαμώνες αντέδρασαν, καθώς οι ελεγκτές ανάγκασαν πελάτες των μαγαζιών να σηκωθούν από τα τραπέζια, τα οποία καταλάμβαναν περισσότερο χώρο απ’ ότι δικαιούνταν βάσει της άδειας των καταστημάτων. Παράλληλα, διενεργήθηκαν έλεγχοι για άδειες μουσικής και τήρησης ωραρίου λειτουργίας.

thestival.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!