Μάλιστα, ανέφερε ότι για την επιθετική συμπεριφορά του ιερέα απέναντί της γνώριζαν και κάποιοι κάτοικοι του χωριού στο οποίο έμεναν.
Τον εραστή και συνεργάτη της στην αποτρόπαια δολοφονία, τον γνώρισε, όπως είπε, μέσω ενός κοινού φίλου, ενώ εξήγησε ότι διατηρούσε ερωτικές σχέσεις μαζί του τον τελευταίο χρόνο. Ήταν ο άνθρωπος στον οποίο εκμυστηρευόταν όσα βίωνε στο οικογενειακό της περιβάλλον, ζητώντας βοήθεια και στήριξη. «Στήριξη», η οποία δεν άργησε να έρθειΑμετανόητη εμφανίζεται η παπαδιά, η γυναίκα που φέρεται να είναι η ηθική αυτουργούς του συμβολαίου θανάτου του ίδιου της τουάντρα!Εν τω μεταξύ, ο φερόμενος ως δράστης -με τον οποίο η 43χρονη φέρεται να έχει ερωτικές σχέσεις-βρίσκεται σε κατάσταση σοκ καθώς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει όσα έχουν συμβεί. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο είχαν προμελετήσει τις κινήσεις τους, σχεδιάζοντας με κάθε λεπτομέρεια το τι ακριβώς θα έκαναν ωστόσο οι πολλές αντιφάσεις που έπεσε η παπαδιά οδήγησαν την αστυνομία στην εξιχνίαση της υπόθεσης.
Η παπαδιά πάντως που κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, το ίδιο και ο εραστής της - φερόμενος ως δράστης - έχουν ομολογήσει τις πράξεις τους.
Στις 11 το πρωί της Τετάρτης αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας.

