tromaktiko: Προσωρινή κυκλοφοριακή ρύθμιση στον επαρχιακό δρόμο Χόνδρος - Κερατόκαμπος

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Προσωρινή κυκλοφοριακή ρύθμιση στον επαρχιακό δρόμο Χόνδρος - Κερατόκαμπος



από το Γραφείο Τύπου
Το με α.π. 5966/7-9-12 έγγραφο του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας κ. Π. Γεωργιάδη για δράσεις μείωσης πλημμυρικού κινδύνου σε πληγείσες από δασικές πυρκαγιές περιοχές.

Με σκοπό την προστασία της περιοχής από πλημμυρικούς κινδύνους, μετά από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην περιοχή του Κερατόκαμπου Δ. Βιάννου, η ΔΤΕΠΕΗ σχεδιάζει την κατασκευή 8 τεχνικών απορροής ομβρίων επί της επαρχιακής οδού Χόνδρος – Κερατόκαμπος.

Στα πλαίσια των προαναφερόμενων εργασιών, σας πληροφορούμε ότι για την ασφάλεια τόσο της κυκλοφορίας όσο και των εκτελούμενων εργασιών, από Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012 θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα από Χόνδρο προς Κερατόκαμπο

Οι εργασίες προβλέπεται να τελειώσουν εντός 10 ημερών (έως στις 10/10/2012).

Κατά το χρονικό αυτό διάστημα η κυκλοφορία προς Κερατόκαμπο θα γίνεται από παράλληλες οδούς. Προτείνεται ο δρόμος Καστελιανά - Τσούτσουρας – Κερατόκαμπος για οδηγούς προερχόμενους από Δυτικά, καθώς και ο δρόμος Άνω Βιάννος – Καψάλοι για οδηγούς προερχόμενους από Βιάννο και Ανατολικά.

Παρακαλείται ο Δήμος Βιάννου να ενημερώσει τους δημότες προκειμένου οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν προς τούτο.

Επίσης οι ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί και οι εφημερίδες, προς τους οποίους στέλνεται η παρούσα ανακοίνωση, παρακαλούνται για την μεγαλύτερη δυνατή δημοσιότητα και ενημέρωση των πολιτών.

Τέλος η Τροχαία Νομού Ηρακλείου και το αστυνομικό τμήμα Βιάννου παρακαλείται για την συνδρομή του στην ρύθμιση της κυκλοφορίας και την προσαρμογή των οδηγών ιδιαίτερα τις πρώτες ημέρες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ Ο Αντιπεριφερειάρχης
1. ΜΑΣΤ ΟΕ Περιφ. Ενότητας Ηρακλείου
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ
1. κ. Δντη ΤΥΝΑΗ
2. Χρον. Αρχείο Ευριπίδης Κουκιαδάκης

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

1. Δήμο Βιάννου
2. Τμήμα Τροχαίας Ν. Ηρακλείου
3. Αστυνομικό Τμήμα Βιάννου
4. Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Κρήτης για ενημέρωση των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών και εφημερίδων Ηρακλείου.
5. ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου ΑΕ-Χανιόπορτα-Περιοχή Λιμένος Ηρακλείου

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!