tromaktiko: Σε εξέλιξη η αιμοδοσία μελών της Χ.Α. στο νοσοκομείο

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Σε εξέλιξη η αιμοδοσία μελών της Χ.Α. στο νοσοκομείο



Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πραγματοποιείται από τις 9 το πρωί η αιμοδοσία μελών της Χρυσής Αυγής στο νοσοκομείο Αγρινίου.
Περισσότερα από 100 άτομα προσήλθαν στο χώρο της αιμοδοσίας, ενώ ισχυρή αστυνομική δύναμη, λέγεται για μια διμοιρία, περιφρουρεί το χώρο τόσο της αιμοδοσίας όσο και του νοσοκομείου για την αποφυγή τυχόν επεισοδίων από αντιεξουσιαστές. Κάποια από τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν κατάφεραν να δώσου αίμα λόγω υπέρτασης. Θυμίζουμε ότι χθες αντιεξουσιαστές ζήτησαν από το διοικητικό διευθυντή του νοσοκομείου να μην γίνει η προγραμματισμένη αιμοδοσία μελών της Χρυσής Αυγής γιατί θα δημιουργούσαν επεισόδια. Σύμφωνα με πληροφορίες μέλη της Χρυσής Αυγής δήλωσαν ότι γνωρίζουν πως το αίμα πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε όποια περίπτωση χρειαστεί είτε πρόκειται για Έλληνα είτε όχι.

Συνάντηση μεταξύ του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμαπαρούση και του διοικητή του νοσοκομείου πραγματοποιείται αυτή την ώρα. Ο κ. Μπαρμπαρούσης επισκέπτεται το διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου την ώρα που μέλη της Χρυσής Αυγής δίνουν αίμα χωρίς όμως να φορούν κάποιο διακριτικό σήμα της πολιτικής τους παράταξης. Άλλωστε ο διοικητής είχε ξεκαθαρίσει χθες προς όλες τις κατευθύνσεις ότι η υγεία δεν πολιτικοποιείται και πως στην περίπτωση που κάποιοι έφεραν κάποιοι διακριτικό πολιτικού χώρου δεν θα προχωρούσε η αιμοδοσία.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!